Wat verwacht jij van Soulcalibur 6? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 februari 2018 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee houdt er wel van om vooruitkijken qua aanstaande gametitels en richt zijn vizier dan ook op de Soulcalibur 6. De vechtgame moet dit jaar verschijnen en wij zijn wel benieuwd naar jullie verwachtingen rondom die titel. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij graag weten wat nou jullie favoriete medieval game is. Onze belangstelling hiervoor werd aangewakkerd door de release van Kingdome Come: Deliverance die een weekje geleden uitkwam. Wij geven het woord aan coen46, al is het een kort woord:
De eerste Assassin’s Creed ligt inmiddels alweer elf jaar achter ons en vertelde het verhaal van de assassin Altaïr die op zoek gaat naar het magische artefact ‘Apple of Eden’. De XGN Doe Mee weet zich nog te herinneren dat de game flink werd gehypt, iets wat kwam door een bijzondere trailer toentertijd, en het feit dat de game iets heel anders beloofde en dat deed het ook. Geen zorgen, we beginnen nog niet te eisen dat er een remaster van de titel moet komen hoor.
Goed, we gaan van de middeleeuwen terug naar het heden en dan vooral de nabije toekomst. Begin december werd Soul Calibur 6 aangekondigd en de vechtgame moet dit jaar uitkomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Tussen deel vijf en het aankomende zes zit ook zes jaar. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Soulcalibur 6?

Er zijn al enkele personages aangekondigd waar je straks weer flink kont mee mag gaan schoppen, met Ivy en Zasalamel als laatste toevoegingen. Bovendien wordt de versus modus weer toegevoegd aan de titel, dus kunnen we weer goed oefenen. Maar wat verwacht jij van de vechttitel? Welke personages gaan hun herintrede maken in Soulcalibur 6? En welke zien we niet terug?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jullie dat verwachten. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties