Wat verwacht jij van Mario Kart Tour? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 03 februari 2018 om 15:00
xgn google image
De eerste maand van 2018 ligt achter ons en er gebeurde weer genoeg afgelopen week: de definitieve releasedatum van Red Dead Redemption 2 is bekendgemaakt, maar de XGN Doe Mee kijkt naar een nieuwe Mario Kart. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij eigenlijk wel benieuwd naar jullie verwachtingen rondom God of War. Santa Monica’s nieuwste titel kreeg vorige week een releasedatum en vanaf 20 april mogen we weer veel kapot en klein slaan met Kratos. Jullie zijn allen positief en verwachten veel moois van de ‘god van oorlog’ en deze keer heeft anna-stroom het woord:
Het is iets wat jullie vaker beschrijven: de relatie tussen Kratos en zijn zoontje en wat voor een impact dat heeft op de Kratos zelf, maar natuurlijk ook op het verhaal. Het zorgt er alleen maar voor dat wij meer kunnen gaan speculeren over welke kant God of War eigenlijk opgaat, maar dat is iets wat wij graag doen. Al is dat wel een andere keer, waarschijnlijk nabij de releasedatum!
Goed, de eerste maand van 2018 ligt alweer achter ons en met de release van Monster Hunter World zijn we het jaar goed begonnen! De game is nog maar net uit en daarom vragen we nog niet naar jullie bevindingen. Wat we bij de XGN Doe Mee wel doen is ons richten op een nieuwe Mario Kart titel, die binnen nu en een jaar op je telefoon moet verschijnen:

Wat verwacht jij van Mario Kart Tour?

Mario Kart 8 zag vorig jaar een luxe(re) uitvoering voorbij scheuren op de Nintendo Switch, maar wat verwachten jullie van Mario Kart Tour? Gaat Nintendo meer richting de eerste Mario Kart, waarvan je hier een screenshot kan zien, of proberen ze iets totaal anders? En kijken jullie er ook naar uit?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Mario Kart Tour. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws