Wat verwacht jij van Gears 5? - XGN Doe Mee

  De Doe Mee start deze week met een tip: Gears of War 4 is deze maand gratis te downloaden als je Xbox Live Gold hebt! De third-person shooter is toch wel één van de paradepaardjes van de Xbox en met het vijfde deel onderweg levert dat de volgende vraag op: wat verwacht jij van Gears 5? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging het om de battle royale modus van Fallout 76. Die game kwam vorig jaar uit en werd niet al te best ontvangen door fans en critici, maar Bethesda is druk bezig om de game te fixen en belooft nieuwe features. Eén van die features is de battle royale, waardoor zoveel mogelijk gamers naar West-Virginia moeten gaan. Andromeda vindt er het volgende van:

  Andromeda – Level 4

  Ik heb deze game laten liggen, maar dat neemt niet weg dat ik het wel positief vind dat ze nog veel werk in de game stoppen voor de mensen die de game destijds hebben gekocht.

  En dat is iets wat gameontwikkelaars tegenwoordig wel vaker doen met Blizzard als grote voorbeeld. Die maker blijft haar uitgekomen games ondersteunen na de release en blijft dit soms jaren nadat een titel is uitgekomen. Diablo 2 kwam in 2000 uit en in 2016 ontving die game nog multiplayerpatches.

  De vraag is dan natuurlijk hoe jullie tegen Bethesda aankijken en of het juist is dat de ontwikkelaar dit doet, maar de XGN Doe Mee wil haar pijlen graag op iets anders richten. Over een maandje is de nieuwste telg van de Gears of War franchise er, Gears 5. Wederom staat ontwikkelaar The Coalition aan het roer en onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Gears 5?

  De eerste Gears of War, die in 2006 voor de Xbox 360 verscheen, wordt gezien als grote titel voor Microsofts console en blijft een belangrijke exclusieve titel voor het bedrijf uit Redmond. Maar zoals wij al melden staat de oorspronkelijke maker, Epic Games, niet meer aan het roer en dat levert de vraag op: wat verwacht jij van Gears 5?

  Laat jouw mening hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij juist datgene verwacht van Gears 5. De Doe Mee heeft nog een tip, want voor liefhebbers van de franchise is Gears of War 4 deze maand gratis te downloaden als je Xbox Live Gold hebt.

  Wij zien jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.