Wat verwacht jij van de E3 2017? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 juni 2017 om 15:00
xgn google image
E3-week is aangebroken en XGN.nl staat volop in het teken van de Electronic Entertainment Expo! Daarom is de Doe Mee ontzettend benieuwd naar jullie verwachtingen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een kleine week geleden waren wij benieuwd wat jullie nou zouden vinden van een prequel van Life is Strange. Er kwamen namelijk geruchten bovendrijven dat de episodische game een voorloper zou krijgen, in plaats van een sequel. Voor de Doe Mee leek dat genoeg voer om jullie hongerig te houden tot de E3 en reacties kregen wij van diverse gasten op XGN.nl. Zoals de volgende:
Voor gamers die nog niet bekend zijn met het verhaal, en natuurlijk de game, Life is Strange draait om Max die erachter komt dat zij de krachten heeft om tijd terug te draaien. Het zorgt natuurlijk voor veel gewenste, maar ook ongewenste effecten. XGN’ers met een PlayStation 4, die de game nog niet hebben gespeeld, kunnen hem deze maand gratis downloaden via PlayStation Plus.
Goed, eventjes genoeg over Life is Strange. Het is zaterdag 10 juni en dat betekent dat de E3 gaat beginnen! Vanavond mag EA de spits afbijten van de Electronic Entertainment Expo, waarna Microsoft, Bethesda, PC Gaming Show, Ubisoft, Sony en Nintendo voorbijkomen (in die volgorde). Het belooft voor de XGN Doe Mee ook weer slapeloze nachten, maar dat hebben wij er voor over. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van de E3 2017?

Zegt u het maar: de nieuwe God of War wordt waarschijnlijk vertoond, maar Death Stranding van Kojima hoef je dit jaar niet op de E3 te verwachten. Maar misschien zijn er andere games of aankondigingen waar jij warm van wordt? Misschien zelfs aspecten die nog niet bekend zijn? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jij dat verwacht van de E3 2017. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend en een fijne E3 week gewenst!