Wat verwacht jij van Cyberpunk 2077? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 02 maart 2019 om 15:00
xgn google image
Maart roert zijn staart gaat het gezegde, maar afgelopen week was daar niks van te merken met het heerlijke zonnetje. Deze maand brengt in ieder geval enkele grote titels, zoals Sekiro: Shadows Die Twice, The Division 2 en Devil May Cry 5. Maar de Doe Mee heeft het over Cyberpunk 2077: wat verwacht jij daarvan?
In het laatste weekend van februari wilden wij dolgraag jullie ervaringen rondom Anthem weten. De nieuwste game van BioWare kwam vorige week uit en de titel mag toch wel één van de grootste games van 2019 worden genoemd. De reacties op de game zijn gemengd, maar meerdere gamers hebben hun mening losgelaten. Zoals deze onbekende persoon:
De XGN Doe Mee heeft de recensies in de gaten gehouden en merkt wel veel overeenkomsten met de eerste Destiny. Die game zat tijdens haar begintijd ook niet tjokvol met content, maar gaandeweg bracht ontwikkelaar Bungie meer inhoud naar Destiny. Er zullen gamers zijn die dit niet erg vinden, maar ook liefhebbers die dit het liefst helemaal niet willen zien. Waarschijnlijk is dat iets wat de komende jaren nog wel zo blijft in de huidige game-industrie.
Goed, van Anthem gaan wij naar Cyberpunk 2077. Het nieuwe grootste project van CD Projekt Red, de maker van The Witcher-titels, is al een flinke tijd geleden aangekondigd, maar pas in 2018 zagen wij meer van het spel. Zo schenkt de gameplaydemo van de titel, die je hierboven kunt zien, slechts een korte blik in de keuken van de ontwikkelaar.
CD Projekt Red liet afgelopen week via Twitter weten dat de titel dit jaar op de E3 zal zijn. Of de game dan ook speelbaar is, is nog maar de vraag. Maar aangezien de maker nog geen releasedatum heeft opgegeven, lijkt het logisch dat zij dat dit jaar wel doet. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Cyberpunk 2077?

The Witcher 3 heeft CD Projekt Red bepaald geen windeieren gelegd, maar kan de ontwikkelaar de grootste beloftes waarmaken met Cyberpunk 2077? De Doe Mee wil allesbehalve negatief zijn, maar we hebben gezien wat lange ontwikkelingstijden soms met games doen – zie The Last Guardian en het recente Crackdown 3.
Natuurlijk hopen ook wij op het beste resultaat, maar wat verwacht jij van Cyberpunk 2077? Laat het in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn carnavalsweekend gewenst!