Wat verwacht jij van Call of Duty WW2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 29 april 2017 om 15:00
xgn google image
De feestperikelen van Koningsnacht en -dag liggen achter ons en de XGN Doe Mee is daar eigenlijk wel blij mee. Tijd om weer vooruit te kijken naar enkele titels. Een game die afgelopen week vol bombarie officieel werd aangekondigd is Call of Duty WW2. En die staat deze week centraal!
Een weekje geleden waren wij benieuwd wat jullie van een SNES Mini zouden vinden. De laatste geruchten waren namelijk dat Nintendo bezig zou zijn met een SNES Mini, aangezien het Japanse bedrijf stopt met de succesvolle NES Classic. Onze reactie van deze week komt van een onbekende gast. Letterlijk.
Afgelopen week lieten jullie al weten welke titel dé beste game voor een eventuele SNES Mini zou zijn, met het resultaat dat The Legend of Zelda: A Link to the Past een echte trekpleister zou zijn als er een SNES Mini uitkomt. De game wordt gevolgd door Donkey Kong Country en Super Mario World.
Eventjes genoeg Nintendo! De XGN Doe Mee begeeft zich weer op het shootergebied, iets wat komt door de bekendmaking van afgelopen week: Call of Duty gaat weer terug naar zijn roots en de volgende titel in de reeks speelt zich weer af in de Tweede Wereldoorlog. Een switch die naar alle waarschijnlijkheid is geïnspireerd door het succes van Battlefield 1. Onze vraag is dan ook:

Wat verwacht jij van Call of Duty WW2?

Het is de eerste titel uit de Call of Duty-serie sinds World of War, die in 2008 uitkwam, die zich volledig afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar wat verwacht jij van de game? Denk je dat gamers blij zijn met de switch naar de roots van de serie of vond je de hedendaagse en toekomstige setting van Call of Duty juist tof? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!