Wat verwacht jij van 2018? - XGN Doe Mee

  Dé laatste XGN Doe Mee van het jaar 2017. Het was een mooi gamejaar, maar de blik staat gericht op het komende jaar en daarom zijn wij ook benieuwd naar jullie verwachtingen van 2018. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  In het weekend voor de feestdagen waren wij benieuwd wie het beste jaar had: Nintendo, Sony, of Microsoft? Natuurlijk zal het hierbij voornamelijk gaan om een persoonlijke voorkeur, maar als we alleen kijken naar uitgebrachte games, exclusief of niet, en hardware, dan zouden we een soort ‘winnaar’ kunnen kiezen. We zagen Nintendo erg vaak voorbijkomen en willen dan ook graag weten waarom. Hierbij krijgt crazyboychris het woord:

  crazyboychris – Level 1

  Nintendo. Na de wankelende Wii U hebben ze toch echt wel een comeback gemaakt met een unieke consoles met topgames ervoor. De samenwerkingen die ze nu aangaan met third parties en het feit dat ze nu maar 1 apparaat hebben, dat console en handheld is, zorgt er ook voor dat ze sneller en meer games kunnen maken!

  Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij zag komen crazyboychris; het feit dat Nintendo zich na de teleurstellende en tegenvallende Wii U zo weer oppakt met de Switch en meerdere toptitels dit jaar aflevert. Het was voor ‘de big N’ een uitstekend jaar, maar ook Sony had met Horizon: Zero Dawn en Persona 5 een goed jaar en Microsoft zag inderdaad de komst van de Xbox One X en titels als Forza Motorsport 7 en Cuphead.

  Enfin, eventjes genoeg over 2017. De eindejaarslijstjes vliegen in rap tempo om onze oren heen, dus de Doe Mee richt zich op het nieuwe jaar. En dat doen we door ons te focussen op het komende jaar en de verwachtingen daaromheen met releases als Red Dead Redemption 2, God of War, Detroit: Become Human en nog veel meer. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van 2018?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM jullie dat verwachten. Dan rest ons alleen nog om jullie een fijne jaarwisseling te wensen, op te passen met al dat vuurwerk en dan zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een gelukkig nieuwjaar alvast!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.