Varkens over de vloer bij XGN voor Farming Simulator 17 release

Article
donderdag, 27 oktober 2016 om 16:57
xgn google image
Om de Farming Simulator 17 release te vieren kwamen er varkens langs bij het XGN kantoor. Ja, dat lees je goed: varkens. De kleine biggetjes kwamen een kopie van de game afleveren. Farming Simulator 2017 is sinds 25 oktober verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.
Farming Simulator 17 brengt weer een hoop verbeteringen in vergelijking met zijn voorganger. Zo kan je nu je eigen varkens fokken en zonnebloemvelden aanleggen. De nieuwste editie van de boerderij-simulator komt met maar liefst 250 landbouwvoertuigen van meer dan 75 fabrikanten.
In Farming Simulator 17 moeten spelers hun eigen boerderij onderhouden, gewassen verzorgen en oogsten, hun vee onderhouden en nog veel meer. Het kan allemaal in de nieuwste Farming simulator. Je staat dus echt in de schoenen (of laarzen) van een echte boer.

Farming Simulator 17 release bij XGN

Om dit allemaal te vieren kwamen er speciaal kleine biggetjes langs bij het XGN kantoor. De biggen kwamen samen met een kistje vol met speciale boerenproducten die te maken hebben met de nieuwe game. Hier werd ook de game overhandigd. Verwacht binnenkort dus een review van de nieuwe Farming Simulator 17.
Ben je benieuwd wat de game je te bieden heeft? Check dan onze speciale preview waarin we je vertellen over alles in de nieuwste boerderij-simulator.

Populair Nieuws