Wie is jullie favoriete Dragon Ball Z karakter? [poll]

  We hebben deze week weer een poll voor jullie klaar staan, dit keer ter gelegenheid van de release van Dragon Ball Xenoverse 2. De nieuwste Dragon Ball game verschijnt op 28 oktober, daarom willen wij van jullie weten welk Dragon Ball Z karakter jullie favoriet is. Laat het ons weten door een stem uit te brengen op deze poll!

  Dragon Ball Z is al die jaren nadat het voor het eerst op de buis verscheen, nog steeds populair. De avonturen van Goku, Gohan, Vegeta en vrienden spreken tot de verbeelding en de fan base van Dragon Ball blijft de serie trouw. Dragon Ball Super heeft het Dragon Ball vuur weer aangewakkerd en nu de release van Dragon Ball Xenoverse 2 bijna daar is, is de hoogste tijd om bij deze iconische anime stil te staan.

  Of het nou Goku, Gohan, Vegeta of Trunks is, iedereen heeft zo wel zijn eigen favoriete personage. We hebben voor deze poll een selectie gemaakt van de bekendste en populairste karakters uit de Dragon Ball Z anime en films. Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat dan een reactie achter, zodat we hem aan de lijst kunnen toevoegen!

  Dragon Ball Xenoverse is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Wat is jouw favoriete Dragon Ball Z?

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.