WIN - Air Conflicts Secret Wars Ultimate Edition prijsvraag

Article
vrijdag, 28 oktober 2016 om 9:47
xgn google image
De arcade vliegsimulator Air Conflicts Secret Wars uit 2011 wordt voorzien van een Ultimate Edition op de PlayStation 4. Om dat te vieren geven wij de game maar liefst 6x weg! Wil jij kans maken? Doe dan mee aan onze Air Conflicts Secret Wars Ultimate Edition prijsvraag.
Air Conflicts Secret Wars speelt zich af in de tijd van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De game komt oorspronkelijk uit 2011, maar is vanaf vandaag 28 oktober op de PS4 voorzien van een Ultimate Edition.
Beman vliegtuigen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog en ga de strijd aan met de Duitsers! De game richt zich op de Franse verzetsstrijders die samen met de Joegoslavische Partisans en de RAF in het luichtruim vochten tegen het Derde Rijk.
air conflicts secret wars ultimate edition prijsvraag

Air Conflicts Secret Wars Ultimate Edition prijsvraag

In samenwerking met Global Distributie mogen wij de game maar liefst 6x weggeven voor PS4! Wil jij binnenkort met deze vliegsimulator aan de slag? Doe dan mee aan onze Air Conflicts Secret Wars Ultimate Edition prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • De originele Air Conflicts Secret Wars uit 2011 was de opvolger van een andere game. Om welke game gaat het hier?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!