Vanaf vandaag op XGN: Oogappels van 2012

Article
dinsdag, 27 december 2011 om 15:44
xgn google image
Drie jaar geleden introduceerde XGN de inmiddels erg populaire Oogappels. Daarin wordt vooruitgeblikt op de mooiste en grootste releases van het nieuwe jaar. Natuurlijk kunnen de Oogappels dan ook dit jaar niet uitblijven.
De Oogappels van 2009, 2010 en 2011 waren allemaal een groot succes en met de vele veelbelovende aankondigingen van games voor 2012, is er reden des te meer om ook dit jaar weer met een overzicht te komen, de Oogappels van 2012.
We doen het dit jaar wel iets anders, in plaats van een vijftal grote artikelen waarin we meerdere games die je in het oog moet houden bespreken, komen we dit jaar ruim een maand lang elke dag met een artikel waarin de focus volledig op één game ligt. Hierdoor kunnen we extra diep op de titel ingaan, en is het artikel makkelijk bij de gamepagina van het spel terug te vinden. Een hoop voordeel dus!
Wellicht kunnen jullie je zo niet à la minute een beeld vormen van hoeveel toppers er wel niet gaan verschijnen dit jaar. Daar helpen wij bij. Dagen heeft het geduurd om de perfecte selectie toptitels van 2012 op een rijtje te krijgen. Maar het is gelukt!
Met ingang van vandaag kunnen jullie op de voorpagina van XGN elke dag een voorbeschouwing vinden op één van de meest veelbelovende games van 2012. We hebben zo'n veertig titels, van underdogs als Pandora's Tower en The Last of Us tot echte blockbusters zoals Halo 4, Mass Effect 3 en DotA 2. Een overzicht van de reeds gepubliceerde Oogappels kun je te allen tijde hier vinden, nu staat daar natuurlijk nog niets want we beginnen pas vanaf vandaag!

Populair Nieuws