Wat verwacht jij van The Legend of Zelda Links Awakening remake? - XGN Doe Mee

  De eerste grote gamereleases zijn er met Far Cry New Dawn en Metro: Exodus, maar Nintendo verraste donderdag met veel gamers bij haar Nintendo Direct. We zagen een nieuwe Super Mario Maker, maar ook een remake van Link's Awakening. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een week geleden wilden wij graag weten wat jullie nu precies van Apex Legends vinden. Ontwikkelaar Respawn Entertainment verraste vriend en vijand twee weken geleden met de aankondiging en het uitbrengen van de ­free-to-play battle royale titel. Binnen de kortste keren had de game al meerdere miljoenen spelers, zoals Spiral:

  Spiral – Level 9

  Heb inmiddels 3 potjes gespeeld en mijn langste duurde dan ook 4 of 5 min, pfff wat ben ik slecht hierin. Maar ik amuseerde mij hier meer mee dan met Fortnite.

  Het draait natuurlijk om het plezier in deze games en helemaal als jij met een team van vrienden voor vernieling en chaos kunt zorgen in de wereld van Apex Legends. Toch viel het de XGN Doe Mee ook op dat velen het spel nog niet hebben gespeeld of snel aan de kant hebben gelegd. Misschien is de battle royale modus wel oververzadigd, maar gezien het enorme succes van de game zal dat eerlijk gezegd nog lang niet het geval zijn.

  Goed, het nieuws van afgelopen week draaide bijna weer volop rondom Nintendo. Het Japanse bedrijf had afgelopen woensdag namelijk weer een Nintendo Direct en daarbij kwamen toch wat onverwachte aankondigingen. Niet alleen mogen bouwers in juni op de Switch aan de slag met Super Mario Maker 2, ook kondigde PlatinumGames, de maker van Bayonetta en Nier: Automata, Astral Chain aan. Maar de grootste eer was weggelegd voor de remake van The Legend of Zelda Links Awakening. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van The Legend of Zelda Links Awakening remake?

  Het origineel verscheen in 1993 op de GameBoy en draait om Link die aanspoelt op het mysterieuze Koholint eiland en zijn weg naar huis moet zien te vinden. De remake heeft een unieke, 3D-achtige grafische stijl en moet dit jaar voor de Switch uitkomen. Maar wat verwacht jij van The Legend of Zelda Links Awakening remake?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij waarom jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  The Legend of Zelda: Link's Awakening

  Verkijgbaar vanaf 20 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.