Wat vind jij van Dishonored 2? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 19 november 2016 om 15:00
xgn google image
Van de ruimte gaat de XGN Doe Mee terug naar het aardse, al zijn er wel tal van magische krachten in deze Doe Mee. Het vizier is gericht op Dishonored 2 en wat jullie daarvan vinden. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer vroegen wij wat jullie nou eigenlijk van BioWare's nieuwste toevoeging aan het Mass Effect universum verwachten: Mass Effect Andromeda. Over het algemeen verwachten we gewoon meer Mass Effect, wat de meesten al vrolijk stemt. Zoals TriCannon:
Het valt de XGN enigszins op dat de meesten van jullie toch met een nieuwe crew willen beginnen en niet iets met de oude crew uit de eerste drie Mass Effect games wil zien. Qua koers hebben jullie je nog uitgelaten en gaan wij uit van de richting van Mass Effect 2, een game die door velen toch wel als dé beste uit de trilogie wordt gezien.
Genoeg over Andromeda, de XGN Doe Mee richt zich op het stealth-genre met de nieuwste toevoeging: Dishonored 2. Arkane Studio's verbaasde vriend en vijand met het goed ontvangen Dishonored; de game kreeg van ons een 9.2. Een week geleden verscheen het tweede gedeelte, die ook goed werd ontvangen: een mooie 9.0. De vraag luidt dan ook:

Wat vind jij van Dishonored 2?

In Dishonored 2 bestuur je niet Corvo, maar Emily Kaldwin, de kroonprinses die je moest redden in deel één. Vinden jullie die switch een goede of bestuur je toch liever Corvo? En is Dishonored 2 een vervolg waar je Amen tegen zegt? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!