Van deze 5 series willen wij een spin-off zien

  Er zijn zo ontzettend veel ongelofelijk vette series tegenwoordig dat we eigenlijk helemaal niets te klagen hebben. Toch zijn er een aantal series waar wij gewoon niet genoeg van kunnen krijgen. Voor een aantal hiervan is al een spin-off gemaakt of aangekondigd, maar voor een heleboel ook nog niet. Vandaag gaan wij de vijf series waarvan wij een spin-off willen zien bij langs.

  Disney+

  The 100

  Heel recentelijk kwam The 100 tot zijn einde. Na zeven seizoenen en precies honderd afleveringen besloten de makers te stoppen met de productie van deze populaire show. Vooral de eerste paar seizoenen waren echt geweldig. We kregen in de serie wel mee hoe de situatie daar tot stand kwam, maar niet van dichtbij. Ons lijkt het enorm vet als we een serie zouden krijgen over de wereld voor en tijdens de kernramp die plaatsvond. Niet alleen geeft dit de mogelijkheid om dieper in te gaan op een aantal personages, maar het zou ook nog eens ontzettend veel backstory geven over The 100 zelf.

  Lucifer

  We zijn natuurlijk allemaal ontzettend gek op de maffe duivel en we hebben nog lang niet alles gezien wat we willen zien in de serie Lucifer zelf, dus hoe ontzettend gaaf zou het zijn als we ook nog eens een terugblik kregen op wat oude verhalen van Lucifer en zijn familie. In het vijfde seizoen kregen we een terugblikkende aflevering te zien, waarin Lucifer in de 20e eeuw te zien was. Dit was ontzettend leuk om te zien. We weten natuurlijk dat Lucifer al veel langer dan dat bestaat, dus hoe vet zou het zijn als we hem bijvoorbeeld in de middeleeuwen zouden zien, of zelfs als holbewoner.

  Netflix

  The Mandalorian

  Als er toch één serie is die potentie heeft voor een spin-off, is dat The Mandalorian wel. In deze serie worden zo veel enorm vette bekende en onbekende personages getoond, dat we bijna iedere aflevering wel iemand tegenkomen waarvan we meer willen zien. In de eerste aflevering werd vermoedelijk Boba Fett getoond, waarvan nu al geruchten rondgaan over een spin-off serie. Ook Ahsoka wordt sterk gelinkt aan The Mandalorian en Star Wars fans zouden weinig nog liever zien dan een serie over Ahsoka Tano. The Mandalorian biedt eindeloos veel mogelijkheden voor spin-off series. Van ons mogen er zo veel mogelijk komen!

  The Witcher

  Er is al een spin-off serie van The Witcher aangekondigd, die hoogstwaarschijnlijk over de eerste Witcher zal gaan. Dit is natuurlijk al enorm vet, maar het laat nog een heleboel ruimte over voor andere verhalen. In de spellen, boeken en serie komen zo ontzettend veel personages voor die ook allemaal ontzettend bijzondere verhalen hebben. Denk bijvoorbeeld aan Geralts leermeester, Vesemir, maar ook aan de voorouders van Ciri die allemaal het elder-blood bezitten. The Witcher biedt ontzettend veel mogelijkheden die wij erg graag willen zien.

  Netflix

  How I Met Your Mother

  In deze serie krijgen we het meeslepende verhaal van Ted te zien, wat hij zeer gedetailleerd aan zijn kinderen verteld. Het is negen seizoenen lang smullen en er zijn weinig mensen die kunnen stoppen met kijken zodra ze begonnen zijn met deze serie. Daarom zouden wij ook heel graag wat meer zien van How I Met Your Mother. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gaan over het verhaal van één van de kinderen, maar een spin-off die alleen over Barney en zijn kind gaat zouden wij ook helemaal niet erg vinden. De serie is grappig, maar vaak ook emotioneel en mooi. Het zou ons ontzettend leuk lijken om ooit nog iets soortgelijks te mogen zien.

  Van welke serie of series zouden jullie graag nog een spin-off zien? En welke serie hoort er niet thuis in deze lijst? Laat ons jullie mening weten met een reactie!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.