Wat vind jij van de PlayStation Pro? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 september 2016 om 15:00
xgn google image
Het was het technologische weekje wel: een nieuwe iPhone en twee nieuwere versies van de PlayStation 4. De XGN Doe Mee richt zich op dat laatste en wel op de nieuwe PlayStation Pro. Welkom bij de Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over de Battlefield 1 open bèta, de bèta die waarschijnlijk door velen is gespeeld. DICE’s nieuwste paradepaardje komt in oktober uit, maar we mochten alvast één map uitproberen. En velen waren positief over de game, met enkelen die iets minder te spreken waren over de bèta. Wij geven het woord aan Xenakis:
Het is inderdaad verfrissend, een game met een WW1 setting. Iets waar we meerderen enthousiast over hoorden. Na al de WO2-shooters met daarna de uitstapjes naar het heden en de toekomst doet de Battlefield serie waarschijnlijk weer waar het goed in is: ouderwets knallen. En ouderwets moet letterlijk worden genomen op dat moment.
Goed, tot oktober zal er vast nog wel het één of ander te horen zijn over Battlefield 1. Maar afgelopen week bracht ons ook alweer veel nieuws met de PlayStation Meeting, waar Sony de PlayStation Slim en de PlayStation Pro aankondigde. En onze vraag gaat over het krachtpaard met 4K genaamd Pro:

Wat vind jij van de PlayStation Pro?

Want wat vind je er van? 4K op een console is natuurlijk pas alleen handig als je zelf een 4K-televisie hebt, wat niet iedereen zal bezitten. En is het een goede keuze van Sony om met twee vernieuwde PlayStation 4 modellen aan te komen?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws