Wat vind jij van de Nintendo Switch? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 oktober 2016 om 15:00
xgn google image
Het was het weekje weer wel met de aankondigingen van het veelgevraagde Red Dead Redemption 2 en de Nintendo Switch. De XGN Doe Mee richt zicht deze week op die tweede. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer vroegen wij of jullie de PlayStation VR gaan kopen. Sony’s virtuele paradebrilletje moet ervoor zorgen dat wij binnen de kortste keren allemaal met een VR-bril door onze woonkamer of slaapkamer dwarrelen. De meesten van jullie zijn positief gestemd en zo ook ThumbsUp:
Het is een punt wat de Doe Mee vaker voorbij hoorde komen; ‘pas als er een paar goede titels voor uit zijn’. Natuurlijk is dit hartstikke logisch, aangezien de lancering van een nieuwe console, in dit geval de VR-bril, wel de nodige lanceertitels vereist. Laten we hopen dat Sony ons in de toekomst daarmee tegemoetkomt.
We blijven even bij de lancering van een nieuwe console, aangezien Nintendo afgelopen donderdag eindelijk meer nieuws bekendmaakte over de Nintendo NX. En we kregen een boel verrassingen te zien. Ten eerste, het apparaat heet de Nintendo Switch en verschijnt in maart 2017. En ten tweede, het zou een combinatie moeten zijn tussen een homeconsole en portable console. De hamvraag blijft echter:

Wat vind jij van de Nintendo Switch?

Want ja, Nintendo heeft in het verleden laten zien innovatief te zijn qua consoles. Soms pakt dat goed uit, de Wii, soms een stuk minder, de Wii U. Maar wat vinden we van deze Nintendo Switch? De Doe Mee wil alles van jullie horen: van de controller(s) en de verwachte batterijduur, tot aan de games die werden getoond. Wij zagen Skyrim voorbijkomen en zelfs een nieuwe Mario!
Maar het gaat om jullie mening. Laat hieronder dus even weten wat jij van de Nintendo Switch vindt en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week waarschijnlijk in een westernsetting terug bij de XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!