Wat vind jij van de nieuwe Switch? - XGN Doe Mee

  Juli zit alweer op de helft en binnen de kortste keren begint het voetbalseizoen weer. Een mooie gelegenheid om het over FIFA te hebben en het ontbreken van Juventus. Alleen wil de Doe Mee het niet alleen over FIFA hebben en daarom gaat het over de Switch: wat vind jij van de nieuwe Switch? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden waren wij benieuwd wat jullie van het FIFA 20 commentaar vinden. De oude rotten Youri Mulder en Evert ten Napel doen namelijk niet het commentaar voor de nieuwe voetbaltitel van EA, maar die rollen zijn weggelegd voor Jeroen Grueter en Sierd de Vos. De meesten van jullie zijn benieuwd naar het nieuwe duo, zoals JustB:

  JustB – Level 7

  Ben al heel lang groot fan van Sierd de Vos, wat kan hij een wedstrijd nog leuker maken!:p. Ben ook al heel lang geen fan meer van Youri Mulder en Evert ten Napel, elk jaar weer dezelfde zinnetjes in FIFA. Heb de laatste jaren sowieso het commentaar gemute. Ik las zelfs ergens iets dat Sierd, als een speler rood krijgt, hij het nummer Rood van Marco Borsato gaat zingen... hilarisch!

  De vele uitspraken van Sierd de Vos zorgen voor diverse lachsalvo’s en komen dan ook vaak voorbij op de diverse voetbalfora. Van het nadoen van een raket als een voetballer de bal in de kruising lost, tot de vele loftuitingen over Ajax en het afgelopen seizoen van de club. Waarschijnlijk zal het commentaar van De Vos en Grueter weer wat nieuwe, schitterende oneliners toevoegen aan FIFA.

  Goed, de XGN Doe Mee kan deze week bij FIFA blijven, want wederom groot nieuws. De Oude Dame, Juventus, zal namelijk niet in FIFA 20 zitten, want de rechten van de Italiaanse club zijn nu in de handen van Konami en PES. Als je met Ronaldo en Matthijs de Ligt wilt spelen, zal je toch over moeten stappen naar PES.

  Maar nee, de Doe Mee richt zijn pijlen op Nintendo. De ontwikkelaar liet afgelopen weken al weten dat er een Nintendo Switch Lite komt en deze week kwam naar buiten dat er een nieuwe Switch in de herfst komt die een langere batterijduur heeft. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van de nieuwe Switch?

  Die vraag gaat natuurlijk over beide modellen: de Switch Lite en de Switch met de langere batterijduur. Zijn dit slimme zetten van Nintendo of zie jij het anders? Laat het ons in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.