Wat vind jij van de FIFA 17 demo? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 september 2016 om 15:00
xgn google image
September zit op de helft en we krijgen nog flink wat grote releases de komende tijd: BioShock The Collection is net uit, maar XCOM 2, Forza Horizon 3 en de nieuwste DLC voor Destiny komen er nog aan. Maar ook FIFA 17, waar deze week de demo vanuit kwam. En daar gaat deze Doe Mee over.
Een weekje geleden hadden we de pijlen gericht op de PlayStation Pro, die anderhalf week geleden werd aangekondigd tijdens de PlayStation Meeting. Daarnaast werd er ook het broertje van de Pro bevestigd, de PlayStation Slim. We kregen gemengde reacties, iets waar de Doe Mee altijd wel content mee is. Deze keer heeft bhsado het woord:
Er worden wel wat goede punten genoemd bhsado, maar er moet ook worden meegenomen dat sommigen al wel de PlayStation 4 hebben. Hoe het voor die mensen is, is natuurlijk wel lastig. Van de 500GB naar een 1TB-versie of toch bij het oude blijven? Er valt voor de PS Pro wel wat te zeggen, maar er zijn natuurlijk ook minpunten die jullie benoemen: waarom pas nu?
Goed, genoeg daarover. De XGN Doe Mee houdt nogal van voetbal en FIFA is dan het logische vervolg. Wel toegeven, de Doe Mee heeft de afgelopen jaren geen FIFA gekocht, waar een scala aan redenen de oorzaak voor waren. Maar de demo van FIFA 17, die sinds afgelopen dinsdag te downloaden is, is al een paar keer gespeeld. De vraag is dan ook:

Wat vind jij van de FIFA 17 demo?

Wat vind je van EA’s nieuwste voetbalparadepaardje? Vind je het een vooruitgang ten opzichte van FIFA 16? En wat vind je eigenlijk van de nieuwe modus The Journey? Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Gaan wij nog even wat potjes doen. Een fijn weekend gewenst!