Wat verwacht jij van Black Ops 4 Battle Royale modus? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 09 juni 2018 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee is verhuist en wel naar de andere kant van de wereld; Los Angeles om precies te zijn! Met de E3 slechts enkele stappen en dagen van zich verwijderd, richt de Doe Mee zich op de prangende vraagstukken. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij wel erg benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Fallout 76. Bethesda maakte gameliefhebbend land gek met een teaser van iets wat leek op een nieuwe Fallout en een dag later bleek dat te kloppen. Fallout 76 is de titel en op de E3 2018 gaat Bethesda meer bekendmaken. Wat we al kunnen verwachten, aldus Spiral, is het volgende:
Volgens Kotaku gaat Fallout 76 ook in die richting Spiral, dus het zou best weleens zo kunnen zijn dat je gelijk hebt. Maar Bethesda zal iedereen wel verbazen en meer over de game bekendmaken. Zondagnacht kun je het allemaal volgen en lezen bij XGN!
Goed, van Fallout naar een andere grote titel: Black Ops 4. En wel om de reden dat er geen singleplayer in de game zit, maar wel een battle royale modus. En over die laatste modus hebben wij een vraag:

Wat verwacht jij van Black Ops 4 Battle Royale modus?

Het immense succes van Fortnite en PUBG is niet onopgemerkt gebleven bij Activision en diens ontwikkelaars en Treyarch, die al een tijdje bezig is met de titel, wil de smaak van battle royal proeven en voegt die modus toe aan Black Ops 4. Blackout, zo zal de battle royal modus gaan heten.
Maar wat verwacht jij daar nu van? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht. Zien we jullie volgende week weer vanaf Hollandse bodem. Een fijne weekend en E3-week geweest!

Populair Nieuws