Vampyr game - Video-interview over Dontnods nieuwste game

  De nieuwe game Vampyr komt eind 2017 uit voor PlayStation, Xbox One en PC. In de game volgen we het avontuur van Jonathan Reid, die zowel dokter als vampier is. Wij spraken Dontnod over de nieuwe Vampyr game. Bekijk het interview hier bovenaan de pagina.

  Dontnod Entertainment, de ontwikkelaar die we ook kennen van games als Remember Me en Life is Strange, introduceert met Vampyr een compleet nieuwe actie-RPG. In de game ontdek je de wereld van het negentiende-eeuwse Londen, dat te lijden gaat onder een ernstige griepepidemie. Als vampier moet je erachter zien te komen wat precies voor je nieuwe mutatie heeft gezorgd en hoe je jouw nieuwe krachten kan inzetten.

  Genoeg keuzes in de nieuwe Vampyr game

  Stéphane Beauverger, narrative director van Vampyr, vertelde tijdens het Focus Home What's Next evenement alles over de nieuwe Vampyr game. Zo beschikt de game over een groot aantal unieke NPC's die spelers te vriend kunnen houden of juist kunnen vermoorden, om zo snel mogelijk extra vaardigheden vrij te spelen. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer informatie.

  Vampyr komt aan het einde van dit jaar naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je meer weten? Dan kan je alvast onze Vampyr gameplay details special lezen voor meer informatie.

  Vampyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.