Nieuwe Netflix releases februari 2017 - Een overzicht

Article
woensdag, 08 februari 2017 om 18:17
xgn google image
Netflix is inmiddels wereldwijd een gevestigde bron van films en series. Ook in Nederland en België is Netflix niet meer weg te denken, met iedere maand nieuwe releases. Het is dus zaak om alles goed op een rijtje te zetten. Wij helpen je daarbij met deze lijst met nieuwe Netflix releases februari 2017.
Terug van weggeweest zal deze rubriek maandelijks zijn doorgang vinden, om je te helpen bij te houden wat er allemaal gebeurt met Netflix. Hierin staan alle nieuwe releases, de exclusives en een paar echte aanraders voor de liefhebbers thuis. Dus wat kunnen we verwachten van Netflix in februari 2017?

Netflix Original series

Netflix Original films

105337

Netflix Original documentaires

Netflix Original kinderen

105338

Netflix Special: Freaky February

105344

Netflix nieuwe series

Netflix nieuwe films

105346

Aanraders

Riverdale
Netflix heeft het weer voor elkaar. Gebaseerd op personages van Archie Comics heeft Netflix weer goud in handen met een Original serie. Nu al wordt Riverdale gezien als de nieuwste verslavende serie van de populaire mediabron. Archie en zijn vrienden lijken een redelijk normaal leven tegemoet te gaan in een klein dorpje, maar al snel komen ze erachter dat er mysterieuze dingen gebeuren.
The Walking Dead
Als je inmiddels nog nooit gehoord hebt van The Walking Dead, dan heb je zes jaar lang onder een steen gelegen. De revolutionaire serie van AMC, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken, zit dit jaar inmiddels al weer in het zevende seizoen. De eerste zes seizoenen zijn allemaal te zien op Netflix en bieden garantie voor spanning, sensatie en bloederige gevechten in de post-apocalyptische zombiewereld.
The 100
Niet alleen The Walking Dead speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, ook The 100 maakt gebruik van deze setting. Het gaat alleen wel een heel andere kant op. Niet een zombie infectie, maar een atoomoorlog heeft een einde gemaakt aan de wereld zoals wij die nu kennen. Een aantal mensen ontsnapt en een kleine 100 jaar later worden 100 jongeren terug naar de aarde gestuurd om daar een poging te doen om de aarde weer op te bouwen.