5 Valentijns games om met je liefje te spelen

Article
zaterdag, 14 januari 2017 om 13:40
xgn google image
Het is alweer bijna februari en dat betekent dat cupido ontwaakt voor Valentijnsdag. Tijd om tijd door te brengen met je geliefde dus! De kans is groot dat je samen op de bank een toffe game wil spelen. Maar welke dan? Wij geven je 5 Valentijns games om met je liefje te spelen. Het is tenslotte ook Valentijn voor gamers.
Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. En als gamer zijnde wil je dan natuurlijk ook met je liefje op de bank zitten. Gezellig samen een film kijken of een game spelen. En die laatste moet je dan wel samen kunnen doen. Wij geven je een lijst van vijf games die samen te spelen zijn met je liefje. Check snel verder!

5. LittleBIGPlanet 3 (PlayStation 4)

We trappen de lijst af met PlayStation kleine gevulde vriendje, Sackboy. Als er namelijk één game is die dames leuk vinden is dat LittleBIGPlanet. En in het derde deel van de franchise komt Sackboy niet alleen voorbij. Hij heeft vriendjes bij zich, waaronder Oddsock en Swoop.
De vrolijke wereld van LittleBIGPlanet biedt je de mogelijkheid om samen te spelen met je liefje op deze dag van de liefde, maar ook om zelf levels te maken. En die levels kun je echt compleet zelf maken, dus wie weet is dit wel de uitgelezen kans om je liefje die ene vraag te stellen in een zelfgemaakt level!
104369

4. Portal 2 (PlayStation 3, Xbox 360, PC)

Een andere game die erg tof is en zeker leuk is om samen met je liefje te spelen, is Portal 2. In deze game moet je namelijk flink puzzelen om uit het lab van Aperture Science te ontsnappen. In principe is Portal 2 een singleplayer titel, maar er is ook een co-op modus in de game aanwezig.
Daarin kruipen jij en je liefje in de huid van Atlas en P-Body en moet je samenwerken om verschillende puzzels op te lossen. Deze puzzels vereisen een flinke portie teamwork. Natuurlijk zijn er , zoals het bij Portal hoort, ook veel portalen nodig om verder te komen.
104370

3. Rayman Legends (Xbox One, PlayStation 4, Wii, Wii U, PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Als je samen met je liefje wil gamen, maar meer van de platform actie bent, dan zit je goed met Rayman. Rayman Legends gaat voer Rayman en Globox die ontdekken dat er in een circustent magische schilderijen zitten. Ieder schilderij bevat een andere wereld waarin een baas verslagen moet worden en de nodige Teensies bevrijd moeten worden.
De game barst van de vrolijkheid en humor en is samen te spelen vanaf de bank. Het samenwerken om de Teensies te bevrijden en de schilderachtige werelden weer veilig te maken is dan ook erg tof! En Ubisoft heeft er meer dan voldoende levels in gestopt om het tot in de late uurtjes vol te houden!
104371

2. New Super Mario Bros. U (Wii U)

Een andere hele toffe game om samen te spelen is New Super Mario Bros. 2. In deze game ga je zoals gewoonlijk achter de ontvoerde prinses aan en is je hoofddoel haar te redden. Maar in de tussentijd kom je door talloze vrolijke en gekleurde werelden die je samen mag doorkruisen met je liefje.
Zoals het een goede Mario game betaamt zitten alle levels weer boordevol met Goombas, Koopa Troopas en allerlei leuke powerups! New Super Mario Bros. U is een toegankelijke game, maar er is wel echt teamwork nodig om alles te vinden en te bereiken. En daarnaast kun je elkaar ook nog tussendoor een beetje plagen. Een waardige toevoeging aan deze lijst dus!
104372

1. Ilomilo (Xbox Live Arcade, PC)

Natuurlijk kan een game die puur om liefde draait niet in deze lijst ontbreken. Ilomilo is een game die in 2011 al uitkwam De game draait er volledig om dat je Ilo en Milo bij elkaar brengt. Er zijn in totaal 49 levels waarin je het schattige blauwe en zijn rode wederhelft mag verenigen.
Dat kun je in je eentje doen, maar ook samen met je liefje. En dat is natuurlijk een behoorlijk romantische manier om je Valentijnsdag samen door te brengen als gamer zijnde. Samen op de bank onder een dekentje lekker puzzelen om een verliefd duo bij elkaar te brengen.
De games op deze lijst zijn wellicht niet allemaal de nieuwste, maar desalniettemin is ieder van deze titels erg leuk om samen op de bank met je liefje te spelen.

Populair Nieuws