Ga jij de Nintendo Switch halen? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 januari 2017 om 15:00
xgn google image
Het was het weekje weer wel in de game-industrie, met natuurlijk de grootste aankondiging van afgelopen week door Nintendo. En de XGN Doe Mee is volgzaam en richt zich daarom op de Nintendo Switch.
De laatste keer vroegen wij wat jullie nou van Ghost Recon Wildlands verwachten. Op 7 maart kunnen we weer tactisch doen en onze tegenstanders op meerdere toffe manieren uitschakelen, iets wat na vijf jaar geen Ghost Recon wel weer eens mag. En jullie lijken over het algemeen positief te zijn over Wildlands, zoals Zero-four:
Iets wat ook ontzettend belangrijk is, zoals Zero-four beschrijft: het plezier met jouw kameraden. Iets waar Ghost Recon Advanced Warfighter vooral goed in was, toen het online gamen echt goed op gang was gekomen. En natuurlijk is het bespreken van je tactiek met je vrienden voordat je een loods binnenvalt, waarna alles lukt, enorm kicken. Of het faalt en er volgt een gigantische lachbui. Ook leuk.
Goed, genoeg over Ghost Recon. De XGN Doe Mee blijft echter wel bij de maand maart, aangezien Nintendo de geruchten heeft bevestigd: de Nintendo Switch verschijnt in maart en wel op 3 maart met The Legend of Zelda: Breath of the Wild als launchtitel. We zagen gisteren meerdere toffe trailers, zoals Super Mario Oddysey en Splatoon 2. De logische vraag is dan ook:

Ga jij de Nintendo Switch halen?

De releasedatum is er, evenals de specificaties met natuurlijk een erg grote launchtitel. Maar is dat allemaal genoeg om jou over te halen om de Switch aan te schaffen? Heb je hem al besteld of wacht je nog even een tijdje? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij wel, of juist niet, gaat halen. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!