WIN - Underworld Blood Wars tickets prijsvraag

Article
woensdag, 30 november 2016 om 9:00
xgn google image
Vanaf 1 december draait de nieuwe film Underworld Blood Wars in de Nederlandse bioscopen. Wij geven tickets en goodies weg! Wil jij kans maken? Doe dan mee aan onze Underworld Blood Wars tickets prijsvraag.
In Underworld Blood Wars moet Death Dealer-vampier Selene de meedogenloze aanvallen doorstaan van zowel de Lycan clan weerwolven als van de vampieren die haar bedrogen hebben. Met haar enige bondgenoten David en zijn vader Thomas aan haar zijde, moet Selene alles op het spel zetten om de eeuwig voortdurende oorlog tussen de Lycans en de vampieren tot een eind brengen.
Underworld Blood Wars is geregisseerd door Anna Foerster en de hoofdrollen worden ingevuld door onder andere Kate Beckinsale, Theo James en Charles Dance.
underworld blood wars tickets prijsvraag

Underworld Blood Wars tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof Underworld pakket weggeven! Zo'n pakket bevat:
  • 2 vrijkaarten
  • Een Underworld Blood Wars muts
Lijkt het jou tof om binnenkort deze film in stijl te gaan kijken? Doe dan mee aan onze Underworld Blood Wars tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Sta jij in de eeuwig voortdurende oorlog aan de kant van de Lycan clan of aan de kant van de vampieren? Licht je antwoord toe.
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws