Uncharted 4 release - Alles wat je moet weten

  Voor alle fans van de Uncharted franchise, is vandaag de grote dag. Dan komt namelijk Uncharted 4 a Thief's End eindelijk uit. Om tot in de puntjes voorbereid te zijn, kan je deze Uncharted 4 release special er nog even op naslaan.

  Natuurlijk is het de echte fans niet ontgaan, maar ook alle andere gamers kunnen het bijna niet gemist hebben de laatste tijd. Uncharted 4 is namelijk met enige regelmaat de revue gepasseerd op XGN.nl. A Thief's End is het laatste hoofdstuk in het boek dat Uncharted heet. Nog een keer op avontuur met Nathan Drake en om dat goed voorbereid te doen, kan je het beste deze Uncharted 4 release, met alles wat je moet weten, op je gemak doorlezen.

  Uncharted 4 review

  Zoals met vele games, hebben wij reeds de kans gehad om Uncharted 4 al voor release te spelen. Op deze manier kunnen wij jullie al vast laten weten wat te verwachten van de komende game. Ook in dit geval. Dus je niet langer wachten en sta je te trappelen om de game morgen te spelen, lees dan eerst nog eens onze Uncharted 4 review.

  Uncharted 4 gameplay

  Zoals je misschien al hebt gelezen in de review, zijn er een aantal cruciale dingen veranderd in de Uncharted 4 gameplay. Er zijn tal van nieuwe onderdelen, zoals dialoogopties, stealth play, de multiplayer en nog veel meer vind je terug in onze Uncharted 4 gameplay special. Als je dit gelezen hebt, weet je gewoon dat er een hele vette game aan zit te komen en kan je helemaal niet meer op de Uncharted 4 release wachten.

  Uncharted 4 release - Nathan Drake

  Mocht je sinds het derde deel vergeten zijn wie de hoofdpersoon is in de Uncharted series. Of wil je gewoon instappen in het vierde deel, dan is het misschien handig om je geheugen even op te frissen of aan te vullen met de nodige informatie over Nathan Drake. In deze Uncharted 4 - Wie is Nathan Drake? Kan je nog rustig even uitzoeken wie deze schattenjager ook alweer is.

  Als je meer informatie nodig hebt over de andere hoofdrolspelers van de serie, dan kan het ook verstandig zijn om dit Uncharted 4 cast artikel er nog even op na te slaan. Hierin worden alle personages kort behandeld, zodat je straks niet halverwege het verhaal denkt: 'Wie is deze knakker nu ineens?".

  Uncharted 4 interview met ontwikkelaar

  Wil je meer weten over de achtergrond van de game en het avontuur van A tot Z. Hoe is de game ontstaan? En waarom is het avontuur zo gelopen, zoals we dat kennen tot aan het vierde deel? Maar ook, waarom gaat Nathan nog een keer op avontuur terwijl hij al had aangekondigd een rustiger leven te willen leiden? Je kan het allemaal teruglezen in ons Uncharted interview, met niemand minder dan game developer Arne Meyer van Naughty Dog, dat wij speciaal voor de aankondiging van het spel afnamen in Parijs.

  Uncharted story recap

  Om helemaal goed voorbereid te beginnen aan de nieuwe Uncharted 4 game, is het geen overbodige luxe om onze Uncharted story recap eens door te nemen. Hierin behandelen we namelijk de drie voorgangers van Uncharted 4 a Thief's End. Zo ben je weer helemaal up-to-date over alle avonturen die Nathan Drake reeds beleefde.

  Uncharted 4 multiplayer tips

  Vind je de singleplayer heel erg leuk, maar gaat het je er uiteindelijk ook om de beste te zijn in de Uncharted 4 multiplayer, bekijk dan ook eens onze Uncharted 4 multiplayer tips. Op deze manier heb je net een streepje voor op de rest als het multiplayer geweld losbarst. Dan weet je in ieder geval zeker dat jij de beste avonturier bent.

  Uncharted 4 screenshots en trailers

  Tegen de tijd dat je bij deze pagina beland bent, heb je wel genoeg gelezen en wil je liever gewoon nog even wat mooie plaatjes kijken van de Uncharted 4 release vandaag. Dat snappen we heel goed en daarom hebben we hier nog even de link naar de Uncharted 4 screenshots geplaatst, die we zo mooi en benoemenswaardig vonden dat we ze voor uitkomen van de game al met je wilden delen.

  SPOILER ALERT: Als je nog niets wilt weten van de game en over het avontuur, kijk dan vooral niet!

  Vind je screenshots maar wat saai en houd je meer van bewegend beeld, dan kun je alle Uncharted 4 trailers nog eens rustig bekijken. Zo kom je niet alleen meer te weten over de game, maar raak je ook nog eens opgepompt voor het nieuwe avontuur dat los zal barsten.

  Uncharted 4 Limited Edition PS4 console prijsvraag - Schattenjacht

  Heeft al het voorgaande jouw interesse gewekt, maar heb je niet de beschikking over een PlayStation 4, wees dan niet getreurd. Wij geven namelijk deze week ook nog eens een Limited Edition Uncharted PlayStation 4 weg inclusief uiteraard de Uncharted 4 a Thief's End game en controller. Je moet er wel snel bij zijn, want de actie loopt nog tot donderdag. Dan wordt er een winnaar gekozen uit alle schattenjagers die het juiste antwoord hebben weten te vinden.

  Mocht je de Limited Edition gewoon willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Wil je wel de combinatie van PlayStation 4 en game, maar hoef je niet perse een Limited Edition dan kan dat ook voor een iets lagere prijs. En als je al een PlayStation hebt, maar de game nog niet hebt besteld dan is daar uiteraard ook een oplossing voor door de game nu hier te bestellen. Met andere woorden, iedereen die wil, kan vanaf vandaag - 10 mei - los met het laatste deel in de Uncharted serie: Uncharted 4 a Thief's End.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.