Top 5 beste Battleborn Tips en Tricks om sneller te levelen

Article
dinsdag, 10 mei 2016 om 10:04
xgn google image
Betere personages, zeldzamere loot en coolere uitdagingen, dat zijn de voordelen die je vrijspeelt met het omhoog levelen van jouw Battleborn account. Om je te helpen naam te maken in de multiplayer wereld kun je hier de top 5 beste Battleborn Tips en Tricks lezen waardoor je sneller zult levelen!
Tijdens het spelen van Battleborn kun je drie verschillende soorten levels omhoog krijgen. Ten eerste is er de mogelijkheid om jouw gekozen personage in de game te versterken om je vaardigheden te verbeteren. Ten tweede kun je ook het level van jouw personage buiten de game levelen, waarmee je nieuwe uitdagingen en cosmetische aanpassingen vrijspeelt. Als laatste kun je ook het algemene Battleborn account langzaamaan imposanter maken door wat levels te scoren.
Veel van deze levels houden met elkaar verband, want als je punten voor het een verdient, krijg je ook punten voor het ander. De mate waarin dit gebeurt, is alleen wat anders. Om je zo snel mogelijk de ultieme Battleborn badass te maken en toegang te geven tot de meeste content, zijn wij als rambo's de game ingedoken om de beste manieren voor jou uit te zoeken. Maak gebruik van deze top 5 beste Battleborn tips en tricks om sneller te levelen!
Battleborn is sinds afgelopen dinsdag 3 mei verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC. Je kunt de game nu in huis halen.

5. Missies!

Het spelen van een potje Incursion zal ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag nemen. Het spelen van een missie zal, mits je een goede party hebt, ook ongeveer een half uurtje tot drie kwartier kosten. Maar met het uitkammen van het verhaal krijg je meer vaardigheidspunten dan de competitieve multiplayer. De eerste van de top 5 beste Battleborn tips en tricks is dan ook om een paar bekwame spelers op te trommelen en de Veralsi op hun donder te geven.
Met het spelen van de missies zul je ook een hoop personages en gear vrijspelen. Daarnaast zul je snel de basis van de game onder de knie krijgen zodat je niet gelijk met de grond gelijk wordt gemaakt in de multiplayer. Maar het oefenen is niet de enige reden waarom je de missies moet spelen. De levels liggen namelijk bezaaid met voorwerpen en bonussen die ervoor zorgen dat het behalen van levels gemakkelijker gaat.
90455

4. Teamwork zorgt voor succes

Communicatie is de weg naar de overwinning, en zoals in de meeste games krijg je ook bij Battleborn meer punten als je de match gewonnen hebt. Het is daarom handig om aan in deze game teamwerk voorop te stellen. Naast het afstellen van je personage op de rest van het team om een goede balans te behouden, is het ook handig om per spelmode een andere tactiek te hanteren. Hieronder leer je hoe je de top 5 beste Battleborn tips en tricks per map moet toepassen.
In Incursion is het handig om bij je team in de buurt te blijven, aangezien het primaire doel is om jouw minions naar de vijandelijke sentries te leiden. Hier zal je alle vijf de man voor nodig hebben, want de weerstand staat om de hoek. Mocht je toch buiten het team om activiteiten willen ondernemen, neem dan iemand mee om mercernaries af te slachten en te rekruteren. Maar wat je ook doet, blijf achter je eigen linie en uit de buurt van de vijandige sentries!
Meltdown is de meest strategische spelmodus van allemaal. Als je hieraan begint moet je duidelijke afspraken met jouw team maken over wie welk gebied bewaakt, aangezien er meerdere groepen aan vijanden voorbij gaan komen. Het is wijs om niet al te veel van gebied te veranderen, aangezien je hiermee flink achter komt te liggen in punten.
Capture is een spelmodus waarbij je zo snel mogelijk bepaalde gebieden moet overnemen en zien te behouden. Het is hierbij verstandig om het slogan van de Koninklijke Luchtmacht aan te houde "Een team, een taak". Pak een paar sterke tanks, verdedig de positie en voor je het weet heb je gewonnen. Als er niemand afdwaalt natuurlijk.
90486

3. Alle kristallen verzamelen!

Ook een belangrijke must-have in de top 5 beste Battleborn tips en tricks is het verzamelen van de meest waardevolle materialen. In de missies en de matches zullen kristallen namelijk je grootste vriend zijn. Het verzamelen van deze ingame valuta moet een primair doel van je zijn, wil je snel omhoog schieten in levels. Deze kristallen kan je namelijk voor meerdere verschillende doeleinden inzetten en zullen je van een redelijke dosis aan punten voorzien.
Ten eerste kan je deze kristallen inzetten om je voorwerpenset in de game aan te schaffen. Hoe sneller je deze voorwerpen bij elkaar gespaard hebt, des te sterker je personage zal zijn. Hierdoor heb je meer kans op overleven en meer kracht om op je vijanden los te laten. Simpelweg maakt dit mogelijk dat je kans hebt om meer punten in een match te vergaren.
De tweede reden waarom je als een schattenjager opzoek moet naar die kristallen, is om een arsenaal aan torens en constructies te bouwen en te verbeteren. Hier zal je niet alleen punten voor krijgen door middel van kills, maar ook door het behalen van uitdagingen.
90496

2. Challenges zijn de moeite waard

Pak het notitieblok er maar bij en streep aan welke uitdagingen je allemaal in de game kan behalen. Het behalen van de Battleborn challenges brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Niet alleen verdien je credits om nieuwe voorwerppakketten mee aan te schaffen, maar krijg je ook ervaringspunten voor jouw Battleborn account. Wie wil dat nou niet?
Uitdagingen variëren enorm in doel en moeilijkheidsgraad. Zo zijn er de standaard doelstellingen waarbij je een X-aantal kills moet maken, maar ook als je missies op het hoogste niveau binnen een strikte tijd behaald. Het is belangrijk om de uitdagingen die je wilt behalen goed uit te stippelen, want hoe meer je er in een keer mee kan pakken, des te sneller schiet jij omhoog in levels!
Sommige uitdagingen spelen bepaalde personages, titels of skins vrij. Het is daarom handig om je er zo snel mogelijk in te verdiepen om het maximale profijt te behalen. Het motiveert je ook om beter je best te doen en zullen je daardoor eerder helpen naar de overwinning.
90500

1. Specialiseer jezelf

Het handigste is om een personage te kiezen waar je je comfortabel bij voelt. Zoek een rol uit die het beste bij jou speelstijl past, en ook in die preferentie zal je moeten kiezen welk personage het best bij jou past. Heb je uiteindelijk jouw ultieme partner gevonden, dan zal levelen ook een stuk makkelijker gaan.
Met het spelen van telkens weer andere personages ga je niet al te veel punten scoren. Zo zal elk van de helden heel anders spelen waardoor goede prestaties niet voor iedereen gelijk haalbaar zijn. Het handigste is om gaandeweg van elke klasse een favoriet te hebben, want dan zal je het slagveld kunnen laten zien wie er de baas is.
Het is handig om eerst te kijken wat het Helix-systeem van het betreffende personage inhoud en alvast een route uit te stippelen welke vaardigheden je wilt upgraden. Aan de ene kant van het Helix-systeem heb je namelijk upgrades die je meer schade geven, maar aan de andere zijde de verbeteringen met betrekking tot ondersteunende rollen. Verdiep je in al deze mogelijkheden om de straks niet met een mond vol tanden te staan.
Personages die vrij gemakkelijk spelen en ook nog eens erg sterk zijn hebben wij ook voor je. Als je het liefst van een afstand aanvalt, dan is Marquis iets voor jou. Hij heeft namelijk een pistool dat in een sniper kan veranderen om je vijanden zowel van dichtbij als ver af de doorzeven met kogels. Komt de vijand te dichtbij, dan kan je altijd nog exploderende uilen of een gravisch veld neerleggen.
Ben je meer het ondersteunende type, dan is Miko een goede keus. Dit personage is namelijk erg makkelijk om te spelen en zeer cruciaal. Met zijn geneeskrachten zorgt hij ervoor dat je hele team vrijwel onsterfelijk wordt, wat erg handig kan zijn bij het escorteren van eenheden tijdens Incursion.
Als je de krachtigste strijder van dichtbij zoekt, dan kan je het beste met Shane en Aurox aan de slag. Onzichtbaarheid, de mogelijkheid om je vijanden klem te zetten en een fikse basisschade maken dit een van de sterkste karakters waar je mee kan spelen. Als je de ultieme vaardigheid van het duo gezien hebt, dan wil je gewoon niet anders meer.
Als je je aan de top 5 beste Battleborn tips en tricks houdt, dan kan het levelen haast niet fout gaan. Wil je meer weten over Battleborn? Lees dan over de features die de game uniek maken of een overzicht van tien van de tofste Battleborn characters! Battleborn is te spelen op de Xbox One, PS4 en de PC en sinds deze week verkrijgbaar.