WIN - Fatboy Lamzac prijsvraag

Article
dinsdag, 10 mei 2016 om 10:54
xgn google image
De zomer zit er weer aan te komen. Sommigen spenderen hun vakantie het liefst gamend, terwijl anderen het liefst op het strand gaan wonen. Maar wat je plannen ook zijn, de Fatboy Lamzac biedt overal de chillste hangplek. Het geluk is dat jij er een kan winnen als je meedoet aan de Fatboy Lamzac prijsvraag!
Onderuitgezakt gamen met het grootste comfort of even languit liggen in de natuur, zonder gelijk onder de prut te zitten. De Fatboy Lamzac kan je werkelijkwaar overal voor gebruiken en biedt een hoop uitkomsten. Het grootste gemak behaal je met de Fatboy Lamzac! Meer informatie over de Fatboy Lamzac vind je op de officiële site van Fatboy.

Fatboy Lamzac prijsvraag

Wil jij er eentje in huis hebben? Dan kan je je geluk niet op! In samenwerking met Fatboy mogen wij namelijk maar liefst twee Fatboy Lamzacs weggeven, zodat jullie je zomer goed van start kunnen gaan! Om kans te maken op een één van de twee exemplaren hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waarvoor zou jij de Fatboy Lamzac gebruiken?
De opties die je op deze vraag kan geven, zijn ontelbaar. Maar alleen de twee origineelste antwoorden gaan er vandoor met een Fatboy Lamzac met kleur naar keuze (o.b.v. beschikbaarheid). De Fatboy Lamzac is in maar liefst zeven verschillende kleuren beschikbaar, namelijk rood, paars, (olijf) groen, blauw, roze en zwart.
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je voor- en achternaam, adres waar de Fatboy Lamzac heengestuurd zou kunnen worden als je wint en een kleur naar keuze. Je hebt een week, dus tot 17 mei, om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars van deze Fatboy Lamzac prijsvraag bericht!

Populair Nieuws