Wat vind jij van het uitstel van The Legend of Zelda? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee heeft geen voorspellend oog, maar met één gerucht hebben wij wel gelijk gekregen. Welk gerucht dat was, en of het eigenlijk van ons was, lees je in deze Doe Mee. Spoiler: niet ons gerucht trouwens.

  Afgelopen week vroegen wij wat jullie nu de beste Xbox 360-game vonden. Microsofts oude paradepaardje is namelijk officieel niet meer in productie, wat het einde betekend van een generatie aan titels. Of al deze games moeten ook backwards compatible worden op de Xbox One. Hoe dan ook, deze week heeft jakerockwell het woord:

  jakerockwell – Level 3

  Niet alleen zit Bayonetta technich erg goed in elkaar voor een Xbox 360 spel, het speelt erg goed weg! Het combo-systeem en vele wapens zorgen ervoor dat je met veel plezier je vijanden een kop kleiner maakt. Als je houdt van (stijlvolle) actiegames, dan is Bayonetta de game die je moet hebben gespeeld op de Xbox 360. Nog steeds een aanrader!

  De XGN Doe Mee is het compleet met je eens jakerockwell, want Bayonetta was een verstopt succes op de 360. Ook de originele Gears of War kwam vaak voorbij, wat voor velen toch wel een reden was om een Xbox 360 te kopen. Het viel de Doe Mee op dat Halo 3 niet tot nauwelijks werd genoemd; hechten we daar weinig waarde aan?

  Een intrigerende vraag voor een ander tijdstip. Het gerucht van een paar weken geleden over The Legend of Zelda die zou verschijnen op de nieuwe console, de NX, blijkt te kloppen. Dat de game zou worden uitgesteld, dat was wel onverwachts. Daarom nu de vraag:

  Wat vind jij van het uitstel van The Legend of Zelda?

  We hebben al veel reacties gelezen van fans die een beetje klaar zijn met Nintendo en het uitstelgedrag van het bedrijf, evenals de weinig aansprekende titels op de Wii U. The Big N lijkt zijn pijlen te richten op de NX met een gloednieuwe Zelda als verkoopaspect. Maar wat vinden jullie van het uitstel van de game? Heeft Nintendo die extra tijd nodig om een spectaculaire Zelda af te leveren of doet het Japanse concern het alleen om de NX te lanceren?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat zo vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een gloednieuwe XGN Doe Mee!

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.