Wat vind jij van het uitstel van Metroid Prime 4? - XGN Doe Mee

  Februari is daar en enkele grote gamereleases zijn nabij. Wat te denken aan Anthem, Crackdown 3 en Metro: Exodus. Maar voor Nintendo-fans is het wat langer wachten en helemaal nadat Nintendo Metroid Prime 4 heeft uitgesteld. En daar gaat het deze week om: wat vind jij van het uitstel van Metroid Prime 4? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  In de laatste week van januari ging ons vraagstuk over de remake van Resident Evil 2. De game kwam vorige week uit en onze Calvin gaf de titel een mooie 9. De game zet het horrorgenre dan ook weer even direct op de kaart en velen van jullie waren al aan het griezelen tijdens de demo of halen die warme herinneringen aan de titel op. Zoals alias link:

  alias link – Level 7

  Geweldig is het....het origineel nog bijna vers in mijn gedachten, maar om nu alles vanuit een ander perspectief te zien is geweldig. Het is er ook niet minder eng om geworden...zo'n mister x die dan door het huis heen stampt en een licker die dan niets vermoedend in het midden van de gang zit....puzzelelementen zijn hetzelfde gebleven, maar zijn niet storend. Grafisch ziet het er gewoon goed uit, dus voor mij zeker een dikke negen

  Voor Capcom is het natuurlijk te hopen dat de game ook net zo’n verkoopsucces wordt als Resident Evil 7, want dat zou voor fans en gamers kunnen betekenen dat er nog meer van zulke titels gaan komen; nieuwe of misschien wel geremasterde games.

  De eerste maand van het jaar ligt alweer achter ons en februari gaat ook een drukke maand worden qua titels: Anthem, Crackdown 3 en Metro: Exodus zijn slechts enkele van de games die in februari uitkomen. Maar afgelopen week bereikte ons het bericht dat een titel waar veel Nintendo Switch-bezitters naar uitkijken: Metroid Prime 4.

  Nintendo heeft laten weten dat zij niet gelukkig was over hoe de game eruitzag en welke richting het spel opging. Zij heeft daarom laten weten opnieuw te beginnen met de ontwikkelingsfase en stelt daarvoor een oudgediende aan: Retro Studios. De originele maker van de eerste drie Metroid Prime-games staat weer aan het roer. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het uitstel van Metroid Prime 4?

  De game werd op de E3 van 2017 aangekondigd en sindsdien is er aan de titel gewerkt, maar nu mag Retro Studios helemaal opnieuw beginnen. Maar wat vind jij ervan? Is het uitstel verstandig van Nintendo en het aanstellen van Retro Studios ook? En wanneer denk jij dat Metroid Prime 4 verschijnt?

  Een boel vragen weer, maar de XGN Doe Mee wil graag jullie meningen weten. Laat in de reacties hieronder dan ook weten WAAROM jij dat vindt van het uitstel van Metroid Prime 4. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Metroid Prime 4

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.