Dragon Ball characters die we willen terugzien in Dragon Ball Project Z

  Bandai Namco kondigde tijdens een Dragon Ball FighterZ toernooi aan dat het bezig is met een nieuwe Dragon Ball RPG-game. De game, Dragon Ball Project Z, gaat zich vooral focussen op hoofdpersonage Goku. Verder zien we in de trailer nog andere, bekende personages, maar welke iconische Dragon Ball characters willen we daarnaast terugzien in Project Z?

  10. Trunks

  We trappen de lijst af met Dragon Ball character Trunks. Hij is de zoon van Bulma en Vegeta en heeft de beste persoonlijkheden geërfd van zijn ouders. Hij is trots, vastberaden en zal alles doen om zijn familie te beschermen. Trunks is een van de meest populaire personages uit Dragon Ball Z en we willen hem daarom graag terugzien in Project Z.

  Trunks markeert het begin van de tweede generatie in Dragon Ball en heeft veel informatie over de Androids die de wereld in Dragon Ball Z willen vervormen. Laten we hopen dat Trunk voorkomt in Dragon Pall Project Z, de verwachting is dat het verhaal van Project Z waarschijnlijk de anime gaat volgen. Dus de kans dat Trunks voorkomt in Project Z is aanwezig.

  9. Cell

  Cell is de op twee na grootste slechterik in Dragon Ball Z en is gecreëerd door Doctor Gero. Cell is geobsedeerd met het proberen perfect te zijn, elke transformatie die Cell ondergaat, verandert hij van persoonlijkheid. Om die perfectie te bereiken absorbeert hij andere personages en hij weet dat perfect te doen door de aanvallen van zijn vijand te imiteren.

  In tegenstelling tot andere Dragon Ball Z slechteriken is Cell niet geïnteresseerd in het veroveren van de wereld, maar hij is enkel geïnteresseerd in het sterker maken van zichzelf. Cell zou in Project Z een ultieme eindbaas kunnen zijn samen met Frieza. Naarmate hij meerdere vechters verslaat, wordt hij alleen maar beter. Een gevaarlijke dreiging en een van de meest iconische Dragon Ball characters ooit.

  8. Goten

  Goten staat op nummer acht in deze lijst met iconische Dragon Ball characters die we willen terugzien in Project Z. Gotan is een van de jongste Saiyans in Dragon Ball Z en is daardoor ook op toeval Super Saiyan geworden. Samen met Trunks maakt hij een sterk duo en is er een mogelijkheid tot een fusie tussen beide kinderen.

  De twee verslaan in de anime bijna Majin Buu, wat een hele prestatie is gezien zijn krachtlevel. Hoe leuk zou het zijn om in Project Z samen met Goten een aantal Androids te verslaan?

  7. Bulma

  Bulma staat op nummer zeven in deze lijst met Dragon Ball characters die we willen zien in Project Z. Wat zijn vechters zonder hun healer? Ze is dan niet per se een healer, maar helpt de Z-vechters wel wanneer ze kan. Bulma is Goku’s oudste vriend en is erg belangrijk voor het verhaal van Dragon Ball Z, want ze is extreem slim. Ze bedacht de Dragon Radar en de tijdmachine die Trunks gebruikte om terug te gaan in de tijd.

  Bulma zou in een RPG-game perfect een ondersteunende rol kunnen innemen. De Dragon Radar, die Bulma heeft ontworpen, kan de zogenaamde Dragon Balls opsporen. In de trailer en aankondiging van Bandai Namco dat Project Z eraan zat te komen stond dat de RPG-game zich ging verdiepen in de Dragon Balls. Bulma gaat dus hopelijk een onvermijdelijke rol spelen in Project Z.

  6. Shenron

  Omdat je in Dragon Ball Project Z onder andere op zoek gaat naar Dragon Balls is het niet meer dan logisch dat Shenron in de RPG-game zit. Shenron wordt namelijk opgeroepen als iemand een Dragon Ball vindt. Shenron is een grote, lange, groene draak die de wensen vervult van de persoon die de Dragon Ball heeft gevonden.

  Shenron kan een leuke twist geven aan Project Z, door als speler je wensen te vervullen en wellicht personages terug te brengen uit de dood. Shenron is alleen wel heel ongeduldig, dus je moet als speler voorzichtig zijn als je hem benaderd. Shenron komt op een of andere manier in Project Z, hij is namelijk al kort te zien in de trailer.

  5. Android 18

  Op nummer vijf in deze lijst met iconische Dragon Ball characters die we willen terugzien in Project Z staat Android 18. Android achttien is erg sarcastisch en nieuwsgierig, ze negeert dan ook vaak Gero’s bevelen en wil graag Android 16 wakker maken.

  Van Android 18 wordt gezegd dat ze een van de beste dialogen heeft in Dragon Ball Z. Android 18 is ook de reden dat Krillin interessant bleef in Dragon Ball. Kortom, ze zou een goede toevoeging zijn aan Project Z.

  4. Broly

  Broly is de allereerste Super Saiyan in Dragon Ball Z, ook wel de legendarische Super Saiyan genoemd. Broly beschikt over brute kracht gevormd door zijn energie, maar wordt enigszins geremd door zijn Paragus. Dat is een soort toestel dat zijn vader voor hem heeft gemaakt.

  Broly is soms echt gestoord, dat komt door de omstandigheden van zijn geboorte. Alleen op een of andere manier weet hij zelf ook dat hij gestoord is. Dit maakt zijn ervaring des te meer tragisch en pijnlijk. De kans is klein dat Broly in Project Z voorkomt, maar dit is wel zeer gewenst!

  3. Buu

  Majin Buu is de derde sterkste schurk in Dragon Ball. Hij heeft verschillende vormen en elke vorm heeft hij verkregen door het consumeren van andere wezens. Elke vorm heeft een eigen persoonlijkheid en manifesteert zichzelf op een andere manier. Kid Buu, de puurste vorm van Buu, is zijn laatste vorm in Dragon Ball Z.

  Elke Buu representeert een aantal problemen die de vechters aan moeten gaan. In Project Z kan Buu dus een ideale tegenstander zijn, mede door zijn capaciteiten jouw ergste problemen te reflecteren. Buu is iconisch in de Dragon Ball wereld en kan daardoor niet ontbreken.

  2. Kami

  Kami is essentieel voor het verhaal van Dragon Ball Z. Hij zorgde ervoor dat Piccolo in de serie kwam en maakte de Dragon Balls te vinden op aarde. Kami is Guardian of Earth en is een ingewikkeld personage. Hij bedoelt het vaak goed, maar Kami bestaat enkel en alleen om Piccolo te laten leven.

  Zijn titel als Guardian of Earth wordt daardoor bedreigd en Kami overweegt daarom meerdere keren zelfmoord. Dit personage is misschien wel het meest bekend van zijn ooglasers, maar is niet al te sterk als het gaat om krachtlevel. Kami is wel een sleutelfiguur voor de serie, en dus hopelijk ook in Project Z.

  1. Master Roshi

  Master Roshi staat bovenaan in deze lijst met Dragon Ball characters die we willen zien in Project Z. Master Roshi is namelijk de uitvinder van de legendarische aanval Kamehameha, welbekend in de Dragon Ball franchise. Hij heeft daarnaast nog veel meer aanvallen uitgevonden en gaat misschien van belang zijn in de training van je RPG-personage.

  Master Roshi biedt advies, hulp en opluchting voor vele Z-vechters in de Dragon Ball wereld. Project Z, een rpg-game die dus rpg-elementen moet omarmen, zou Master Roshi kunnen gebruiken als ervaringsdeskundige en trainer. Een persoon die je uithoudingsvermogen en kracht kan verbeteren. Tot nu toe is het alleen nog even afwachten wat Project Z voor ons in petto heeft.

  Iconische Dragon Ball characters die we willen terugzien in Dragon Ball Project Z

  Dit waren 10 iconische Dragon Ball characters die we graag willen terugzien in Project Z. De personages Goku, Gohan, Vegeta, Frieza en Piccolo staan niet in deze top 10 omdat die gegarandeerd al gaan komen naar Project Z. Ben je het eens met onze keuzes? Laat het ons weten in de comments!

  Dragon Ball Z Kakarot

  Verkijgbaar vanaf 17 january 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.