Uitslag: WIN Watch Dogs DedSec Edition voor PS3

Article
donderdag, 09 oktober 2014 om 11:21
xgn google image
Ben jij nog niet toegekomen aan Watch Dogs? Heb jij een PS3 en wil je deze game wel spelen? En wil je gratis en voor niets de exclusieve DedSec Edition winnen? Lees dan snel verder, want vandaag geven we de DedSec Edition van Watch Dogs voor de PS3 weg!
De Bad Blood DLC is vanaf vandaag beschikbaar voor alle gamers en om dat te vieren geeft XGN geeft in samenwerking met Ubisoft de DedSec Edition van Watch Dogs voor de PS3 weg.

Watch Dogs prijswinnaars

Om kans te maken op de DedSec Edition van Watch Dogs moesten jullie wel een klein beetje je best doen. Dus hadden wij het volgende bedacht: verkleed je als Aiden Pearce, ga bij een apparaat staan dat je zou willen hacken (niet écht hacken dus!) en maak een selfie van jezelf met het apparaat. De winnaar is al volgt:
  • Dit is mijn inzending voor de prijsvraag van Watch Dogs. Ik heb een selfie gemaakt met Darth Vader. De reden dat ik dit gedaan heb is omdat het me super vet lijkt om hem te hacken. Ik zou Vader hacken omdat ik hem dan als een soort slaaf zou gebruiken.

    Doet iemand vervelend tegen me? Pak ik mijn telefoon en laat ik Vader zijn hand eraf halen met zijn Light Saber.

    Ligt de bal in de sloot? Pak ik mijn telefoon en laat ik Vader de bal met de force uit het water halen. Heb ik honger? Pak ik mijn telefoon en laat ik Vader wat lekkers voor me maken. Heb ik geen zin in huiswerk? Pak ik mijn telefoon en laat ik Vader het maken....
  • Watch Dogs Aiden Cosplay

Gefeliciteerd! Je ontvangt zo snel mogelijk een PM.
Watch Dogs DedSec Edition

Watch Dogs is om naar uit te kijken

Watch Dogs is de nieuwste IP van Ubisoft, en een gloeiend succes. De game vertelt het verhaal van Aiden Pearce, een hacker die met zijn bijzondere mobiele telefoon alles in Chicago kan hacken. Zo kan hij met zijn hackkunsten blokkades opwerpen voor de politie of meekijken met beveiligingscamera's.

Dat laatste komt goed van pas, want hij moet 24/7 zijn famillie goed in de gaten houden om ze te beschermen tegen gevaar. Gevaar dat voorkomt uit een gebeurtenis in het verleden...
De inhoud van de DedSec Edition is als volgt:
  • Watch Dogs officiële soundtrack
  • Kaart van Chicago
  • Aiden Pearce figurine van 23 cm
  • Watch Dogs artbook
  • Set van 3 exclusieve badges
  • Set van 4 augmented reality cards
De DedSec edition is verkrijgbaar in een gelimiteerde uitgave en heeft een adviesprijs van 109,99 euro.