PlayStation Store Update - Alien: Isolation & DriveClub

Article
door Wouter
donderdag, 09 oktober 2014 om 11:16
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Je kunt merken dat de herfst is begonnen met het natte weer van de afgelopen dagen en dit komt eerlijk gezegd best goed uit. Het barst deze week namelijk van de topgames in de PlayStation Store Update. Wat dacht je van Alien: Isolation, de nieuwste horror-ervaring met het monster van Ridley Scott in de hoofdrol. Of DriveClub waarin er weer lekker sociaal geracet kan worden. En voor de mensen die meer van actie houden is er de Definitive Edition van Sleeping Dogs.

Alien: Isolation (€69,99) (PS4, PS3)

De Xenomorph uit de Alien franchise is al jaren een begrip in de science fiction en horror industrie. Het sluipende dodelijke monster is al in talloze films en games het hoofdonderwerp geweest, hoewel dit lang niet altijd een succes bleek. Echter mag The Creative Assembly zichzelf op de schouders kloppen want Alien: Isolation verbreekt die standaard zoals je in onze recensie terug kunt lezen.
Je kruipt in de huid van Amanda Ripley, dochter van Ellen Ripley uit de films, die op een verlaten ruimteschip dezelfde horrors tegenkomt als haar moeder. Er loopt hier een Xenomorph rond die maar wat graag jacht maakt op jou en een ieder die aan boord is geklommen.
Sterk aan Alien: Isolation is de goede A.I. van de alien en de sterke survival horror sfeer. Je merkt dat de alien een geboren jager is, aangezien hij leert van al jouw trucjes en je steeds op verschillende manieren probeert te benaderen.
Alien: Isolation PlayStation Store Update

DriveClub (€59,99) (PS4)

Een andere titel die met de PlayStation Store Update mee lift is DriveClub. Met DriveClub kunnen we op de PlayStation 4 eindelijk genieten van een exclusieve racetitel op de nieuwe console. Verwacht geen serieuze simulator zoals we dat bij Sony's andere raceserie Gran Turismo terug zien, maar juist een game die meer de richting van arcade op gaat. Met een singleplayer en een uitgebreide multiplayer modus.
Als je alleen wilt spelen, is er een carrièremodus met allerlei evenementen om te doorlopen. Maar de meeste lol beleef je natuurlijk online met andere spelers op het circuit. Je krijgt hierbij de keuze om zelf een club op te richten of je bij een bestaande club te voegen. Samen met andere clubleden kun je de race met andere spelers online aan gaan en de eer van je club verdedigen.
DriveClub PlayStation Store Update

Sleeping Dogs: Definitive Edition (€59,99) (PS4)

Een derde topper in deze PlayStation Store Update is de Definitive Edition van Sleeping Dogs. Sleeping Dogs is een project van United Front Games dat in 2012 al voor de vorige generatie consoles verscheen. Sinds die tijd zijn er een aantal updates uitgebracht waaronder een paar uitbreidingen. Deze nieuwe uitgave brengt al deze extra content en natuurlijk de daadwerkelijke game naar de PlayStation 4.
In deze game volgen we Wei Shen die opgeleid is tot undercover agent in Hong Kong. Zijn taak is om te infiltreren bij allerlei Chinese bendes in de hoop hun misdaden aan het licht te brengen. Het spel heeft van alles wat en zit vol met gevechten, schietpartijen en achtervolgingen. Eigenlijk alles wel waar de maffia mee in contact komt.
Sleeping Dogs PlayStation Store Update
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze PlayStation Store update kun je terecht op het PlayStation Blog.