Uitslag: WIN Dracula Untold

Article
donderdag, 09 oktober 2014 om 11:43
xgn google image
Houd jij van vampieren? Houd jij van actiefilms? En wil jij gratis naar de bioscoop? Vandaag is de uitslag van Dracula Untold bekend!
XGN geeft in samenwerking met Universal vier keer een prijzenpakket weg van Dracula Untold met daarin twee bioscoopkaarten en een tasje.
Dracula Untold Poster

Dracula Untold prijswinaars

Om kans te maken op Dracula Untold hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete vampierfilm en waarom?". De winnaars zijn als volgt:
  • SandertJ
    • The Fearless Vampire Killers! En nee, ik ga mijn keuze niet onderbouwen met een geknip-enplakte wikipagina. Dat de zoon van Dracula homo was, vond ik een geniale vondst van Polanski, en het feit dat hoofdrolspeelster Sharon Tate 2 jaar later door een hedendaags monster zou worden vermoord, maakt de kluchtige film ietwat wrang.
  • q4roel
    • Mag het ook een vleermuizenfilm zijn? Ja? Oké. Batman Begins. Want: "Bats frighten me. It's time my enemies shared my dread."
  • nikkipooh5
    • The Lost Boys vond ik altijd erg goed! Waarschijnlijk vooral vanwege nostalgie omdat ik die film vaak gezien heb toen ik klein was, maar ik kan er nu ook nog steeds van genieten. Lekker 80s!
  • beachmeid
    • From dusk till dawn, geweldige spelers, goed verhaal, onverwachts einde en nogmaals: Quentin Tarantino en George Clooney!!!
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

Dracula Untold

Dracula vertelt het verhaal van Vlad Tepes, de man die Dracula werd, gespeeld door Luke Evans (Fast & Furious 6, The Hobbit). Deze actie-avonturenfilm bevat ook nog eens bovennatuurlijke elementen. De film is geregisseerd door Gary Shore en geproduceerd door Michael De Luca. Verder spelen Sarah Gadon, Dominic Cooper en Charles Dance rollen in de film.
Dracula Untold draait vanaf 9 oktober in de Nederlandse bioscopen en in IMAX. Meer informatie over de film is te vinden op de officiële website en de Facebook-pagina. Onze Dracula Untold review is al te lezen.