Uitslag: WIN Middle-earth: Shadow of Mordor

  Tolkien fans opgelet! Heb jij een PS4 of heb jij een Xbox One? Wil jij dolgraag Middle-earth: Shadow of Mordor in jouw bezit krijgen? En heb jij meegedaan aan onze prijsvraag? Vandaag maken wij de uitslag bekend!

  XGN geeft in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment twee exemplaren weg van Middle-earth: Shadow of Mordor: één voor PS4 en één voor Xbox One. Ben jij de gelukkige winnaar van één van deze twee?

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Middle-earth: Shadow of Mordor prijswinnaars

  Om kans te maken op een exemplaar van Middle-earth: Shadow of Mordor hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is je favoriete Tolkien verhaal en waarom?". De winnaars zijn als volgt:

  Chris Boers [PS4-versie]

  Collectie

  "Ik las de boeken al sinds mijn tiende ongeveer :-) Mijn keuze is een vrij onbekend verhaal, namelijk Roverandom. Het is een verhaal over een hondje dat in een onbedacht ogenblik een hap neemt uit de broek van een tovenaar, en als straf omgetoverd wordt in een speelgoedhondje. Het hondje komt ongewild in een gevecht terecht tussen twee tovenaars, en moet zich schuilhouden op exotische locaties als de maan en op de bodem van de zee.

  "Het is een heel ander verhaal dan de 'typische' verhalen van Tolkien, hoewel er ook weer voldoende overeenkomsten zijn met de 'grote' verhalen uit midden-aarde. Als je in het begin leest dat er een grijs geklede tovenaar over een zandpad aangelopen komt, verwacht je meteen een grappige dialoog over het op tijd zijn van een tovenaar. Ook komen in het verhaal diverse bekende vijanden terug, zoals reuze-spinnen en een grote witte draak.

  "Het verhaal is door Tolkien geschreven tijdens een vakantie. Zijn vierjarig zoontje Michael had een speelgoedhondje gekregen, en was daar helemaal verknocht aan. Maar, tijdens de vakantie was hij het hondje kwijt geraakt, en was ontroostbaar. Tolkien vertelde toen dit verhaal, wat voor Michael troost gaf. Uiteraard is het verhaal later uitgedijd, tot wat het nu in boekvorm geworden is. Maar, het verhaal is nog steeds spannend, en uitstekend voor te lezen aan jongere kinderen. En, nu mijn eigen zoontje vier is, lees ik het hem voor. De ideale introductie in het Tolkien universum!"

  miguelsnelder [Xbox One-versie]

  "13 jaar geleden nam mijn vader mij en me broers mee naar de bios om LOTR deel 1 te gaan kijken. Ik herinner me nog op dat moment dat ik helemaal geen zin had om mee te gaan en liever met me vrienden ergens ging hangen. Ik vond de naam ook al stom lord of the rings. Met tegenzin ging ik toch mee en daar aangekomen bij de bios zag ik al wat plaatjes van de film met orcs. Op dat moment dacht ik oh deze film kan toch best interssant zijn want ik wist helemaal niet wat ik moest verwachten. En op het moment dat de film begon was ik in de ban van de ring. Ik kan mij niet meer herinneren dat ik ooit zo erg voor het eerst door een film ben gegrepen. Nu vindt iedereen altijd deel 2 of deel 3 het beste LOTR deel waarschijnlijk voor alle vette gevecht scenes maar voor mij was het beste Tolkien verhaal deel 1 omdat ik daarmee geïntroduceerd werd in de serie en vooral omdat ik er ook geen verwachtingen van had."

  Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Middle-earth: Shadow of Mordor speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Lord of the Rings en The Hobbit in, een interquel. Gamers nemen de rol van Talion op zich, een Ranger van Gondor die verantwoordelijk is voor het bewaken van de Zwarte Poort van Mordor. Als de legers van van Sauron Talion en Talions famillie uitmoorden wordt Talion weer tot leven gewekt door een Wraith.

  Hij keer terug met maar één doel: Mordor intrekken op zoek naar wraak. Mordor is in deze game nog geen woestenij zoals in de tijd waarin The Lord of The Rings zich afspeelt. Personages uit The Lord of The Rings zelf komen ook voor in de game, zo zullen spelers onder andere Gollum ontmoeten.

  De game is inmiddels al uit, en onze eigen Mike heeft de game voor ons gerecenseerd. Benieuwd naar zijn ervaring? Je leest het in zijn Middle-earth: Shadow of Mordor review.

  Middle-earth: Shadow of Mordor

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.