Uitslag: WIN Heroes of the Storm Alpha Evenement

Article
donderdag, 23 oktober 2014 om 12:30
xgn google image
Wil jij Heroes of the Storm spelen? En heb jij 24 oktober tijd? En heb jij meegedaan aan onzeprijsvraag? Lees gauw verder, want misschien ben jij vrijdag wel aanwezig op het exclusieve Heroes of the Storm Alpha Evenement!
XGN geeft in samenwerking met 2x2 kaartjes weg voor het Heroes of the Storm Alpha evenement in het Parktheater te Eindhoven op vrijdag 24 oktober.
Heroes of the Storm Alpha Evenement

Heroes of the Storm Alpha Evenement prijswinnaars

Om kans te maken op kaarten voor jou en je vriend/vriendin/neef/nicht/etc. hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat zijn je verwachtingen van deze MOBA?". De winnaars zijn als volgt:
  • spgonzales
    • Ik verwacht dat deze MOBA wel ontzettend tof wordt en wellicht kan concurreren met LOL, ben heel erg benieuwd naar deze game, wil hem morgen graag uitproberen .
  • Nivaho
    • Ik verwacht dat het vooral een leuk spel gaat worden voor Blizzard fans! Het lijkt me echt vet om met de verschillende characters te gaan spelen. Ik verwacht wel dat het heel lastig gaat worden om een MOBA zoals League of Legends te evenaren.
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail.

Heroes of the Storm is MOBA-tastisch

Heroes of the Storm is een nieuwe free-to-play MOBA-game van Blizzard. De game bevat meerdere Blizzard-personages uit onder andere World of Warcraft, Diablo III en StarCraft II.
Het Alpha evenement vindt plaats in het Parktheater te Eindhoven. Het evenement begint 14.00 uur en eindigt 17.00 uur. Winnaars moeten zelf vervoer regelen.