PlayStation Store Update - Shadow Warrior & Saints Row IV

Article
door Wouter
donderdag, 23 oktober 2014 om 11:25
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Het is voor veel mensen herfstvakantie, waardoor alle scholiertjes onder ons natuurlijk zeeën van tijd hebben om te besteden aan hun favoriete hobby. Mocht je echter op het moment niets hebben om te spelen, dan kun je vanaf vandaag weer terecht bij de PlayStation Store Update voor een aantal nieuwe releases.
Wat dacht je van Shadow Warrior, een game die een oude Aziatische setting combineert met een hedendaagse. Als je liever voor een hoge fun factor gaat dan kun je aan de slag met de Game of the Century Edition van Saints Row IV. En wil je gewoon een simpele vechtgame dan is Samurai Warriors 4 misschien iets voor jou.

Shadow Warrior (€39,99) (PS4)

Als de naam Shadow Warrior je bekend in de oren klinkt, kan dat goed kloppen. Het gaat hier namelijk om een reboot van het gelijknamige spel uit 1997. Daarnaast verscheen er een jaar terug ook al een PC-versie van de game. Nu op de PlayStation 4 kunnen we aan de slag met dezelfde game, maar dan met een aangepaste besturing voor de controller, betere graphics, nieuwe wapens en een arena modus.
In Shadow Warrior kruip je in de huid van de vechtersbaas Lo Wang. Het is een first-person shooter, maar dat betekent niet dat je vaak aan schieten toe komt. Het merendeel van het spel moet je namelijk rekenen op je samurai zwaard. Je vecht tegen allerlei demonische monsters, maar toch weet ontwikkelaar Flying Wild Hog een humoristische ondertoon door te voeren.
PlayStation Store Update

Saints Row IV: Game of the Century Edition (€29,99) (PS3)

Iedereen die een beetje bekend is met Saints Row weet dat logica soms ver te zoeken is. Het vierde deel in de serie is daar maar weer eens het bewijs van wanneer de Saints zich tot de top van het land weten te schoppen. Als speler ben je zelfs de president en om het nog gekker te maken krijg je gelijk met een wereldweide invasie te kampen.
De aarde wordt namelijk binnengevallen door aliens en natuurlijk kan alleen de president deze invasie stoppen. Met superkrachten wel te verstaan, want het blijft een Saints Row game. De Game of the Century Edition die nu te downloaden is, bevat de originele game plus alle reeds verschenen extra content.
PlayStation Store Update

Samurai Warriors 4 (€59,99) (PS4, PS3, Vita)

Een andere titel met samurai zwaarden die we in deze PlayStation Store Update terugvinden, is Samurai Warriors 4. In deze game krijg je de controle over een van de 55 samurai die allemaal hun eigen vechttechnieken hebben. Zoals je kunt verwachten van dit type game krijg je gigantische hordes met vijanden voor je neus die je met slechts een paar bewegingen van je zwaard volledig onderuit mept.
Zoals je in onze preview terug kunt lezen is de AI dan ook niet de slimste en komt de meeste lol van het aan elkaar rijgen van combo's. Het uiteindelijke doel is steeds om de eindbaas te bereiken die natuurlijk wel een grotere uitdaging biedt.
PlayStation Store Update
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze PlayStation Store update kun je terecht op het PlayStation Blog.