Uitslag: WIN De gigantische Imperial Edition van The Elder Scrolls Online

Article
door Joep
vrijdag, 02 mei 2014 om 14:00
xgn google image
Eens per zoveel tijd gebeuren er speciale dingen die je niet wilt missen. Een zichtbaar noorderlicht, een zonsverduistering of de bekendmaking van de winnaar van een geweldige prijs. Dit keer is het dit laatste, de bekendmaking van de winnaar van de vetste prijs van de afgelopen tijd, de prijs die wij van Bethesda weg mochten geven. Wie heeft de Imperial Edition van The Elder Scrolls Online gewonnen?
Bethesda heeft ons de kans gegeven om deze enorme prijs aan een geluksvogel weg te geven. De inhoud van deze Imperial Edition is zoals het een fatsoenlijke collectors edition betaamt: een beeldje van redelijk formaat, een mooi ingebonden artbook en natuurlijk de game. Welke overige spullen er in de Imperial Edition zaten, is hier te zien.
We wilden natuurlijk wel iets van jullie weten. De vraag was als volgt: Wat is je favoriete guild en waarom? We kregen allerhande inzendingen binnen voor de prijsvraag, maar één sprong er uit.
Imperial Edition
De winnaar van de Elder Scrolls Online: Imperial Edition is:
Gefeliciteerd, je verhaal was voor ons genoeg reden om de prijs aan jou te geven! De prijs komt zo spoedig mogelijk je kant op.
In The Elder Scrolls Online worden verschillende delen van het land drie allianties gevormd die allen de controle over de Imperial City en de White-Gold Tower willen krijgen. Onderling kunnen de allianties het niet met elkaar vinden en daarom vechten zij tegen elkaar. Elke groep heeft een specialiteit. De ene is beter in magie en de ander kan beter zwaardvechten. Welke alliantie zal zegevieren?
De game is sinds 4 april verkrijgbaar voor de PC. Een port naar de PlayStation 4 en Xbox One komt later dit jaar. Ben jij benieuwd wat deze game zo goed maakt? Neem dan zeker een kijkje in onze uitvoerige recensie van het spel of lees over de verhaallijn van The Elder Scrolls Online in de XGN special.