Uitslag: De XGN Community Prijs #2

Article
vrijdag, 02 mei 2014 om 15:00
xgn google image
Een paar maanden terug reikten we de allereerste XGN Community Prijs uit aan de expert. Een prijs die enkel en alleen voor de communityleden is die in de afgelopen twee maanden een achievement hebben gekregen voor hun goede bijdrage aan de community. Inmiddels zijn we weer vier achievements verder en is het tijd voor een nieuwe prijsuitreiking!
Om jullie geheugen op te frissen zetten we voorafgaand aan de uitslag nog even alle genomineerden op een rijtje met de motivatie die zij destijds van ons kregen:

Sabro - Week 11

Motivatie:
Hoewel het forum nu weer barst van de actieve gebruikers met die nieuwe Community Maandprijs, toonde Sabro al voordat de XP competitie er was zijn actieve bijdrage aan zowel de comments onder artikelen als in het toen nog rustige forum. Hiermee laat hij zien dat het hem niet alleen om de prijs gaat en dat verdient een achievement! Moge het nu duidelijk zijn dat het winnen van een achievement een andere prestatie is dan klakkeloos XP verzamelen. Gefeliciteerd, Sabro!

RaptorElite - Week 13

Motivatie:
RaptorElite is niet alleen actief in zijn reacties, hij is ook verantwoordelijk voor het openen van topics waar een heleboel activiteit van anderen uit voortbloeit. Je zou RaptorElite dus een belangrijke motor voor het forum kunnen noemen en dat verdient wel een achievement.

Black Widow - Week 15

Motivatie:
Deze achievement is voor Black Widow om te laten zien dat je niet per se een doorgewinterd community lid hoeft te zijn om een goede bijdrage te kunnen leveren. Black Widow heeft laten zien dat ze niet bang is om zich met de rest te mengen en zorgt voor een enorme berg activiteit op het forum, zonder zich schuldig te maken aan spam. Gefeliciteerd!

Ubiy - Week 17

Motivatie:
Volgens mij heeft deze achievement weinig uitleg nodig. Ubiy zit al zeven jaar op XGN en komt nog altijd trouw elke dag langs, zelfs op momenten dat hij eigenlijk een ban heeft ;). In tegenstelling tot vele anderen, is hij niet iemand die alleen meepraat op momenten dat het gezellig is, maar het forum bezoekt in drukke én rustige tijden. Congrats! De rest kan een voorbeeld aan je nemen.

De Uitslag

Hoewel de vier genomineerden zijn gekozen vanwege hun uitstekende bijdrage aan de community, draait het uiteindelijk allemaal om een loting. Het bepalen van de winnaar ging als volgt:
Elke deelnemer kreeg een nummer toegewezen. Sabro was nummer één, RaptorElite was nummer twee, Black Widow was nummer drie en Ubiy was nummer vier. Vervolgens werd er een aantal keren een willekeurig nummer getrokken. Het eerste nummer dat tien punten verdiende, werd de uiteindelijke winnaar!
Het was deze keer een zeer spannende race! Random.org maakte er tot aan de laatste punt een nek aan nek race van. Op het begin leek het erop dat Black Widow een voorsprong zou opbouwen...
Maar al snel werd ze ingehaald door zowel Sabro als Ubiy en was alles weer mogelijk!
RaptorElite gaf echter niet zo snel op en begon aan een inhaalrace die hem uiteindelijk in één klap weer in de race bracht en hem zelfs voor heel even op de eerste plek zette. Maar toen besloot random.org dat er te weinig vieren werden gegooid en rolde de machine er zo vier achter elkaar...
Sabro en RaptorElite wisten allebei nog een puntje mee te pikken voordat de onvermijdelijke laatste vier uit de machine rolde...
En dus is daar dan de definitieve winnaar van de XGN Community Prijs #2:

Ubiy!

Gefeliciteerd Ubiy! Speciaal voor jou hebben we Octodad: Dadliest Catch voor de PS4! De code voor het spel komt zo snel mogelijk jouw kant op.
Niets gewonnen? Wees niet getreurd, want de XGN Community Updates gaan gewoon door en over twee maanden wordt er weer een nieuwe prijs uitgereikt. Ook als je al eerder een achievement gewonnen hebt maak je weer opnieuw kans. Het gaat er bij deze prijs immers om of je een goede bijdrage aan de community levert. Blijf dus vooral actief meedoen, en misschien win jij wel de volgende keer!

Populair Nieuws

Laatste Reacties