Uitslag: WIN 5x Castle of Illusion Starring Mickey Mouse voor Xbox 360

Article
maandag, 23 september 2013 om 15:17
xgn google image
Vorige week kwamen wij met een prijsvraag waarin je vijf keer Castle of Illusion Starring Mickey Mouse voor de Xbox 360 kon winnen. De tijd om mee te doen met deze prijsvraag is inmiddels verstreken, dus is het hoog tijd om de winnaars bekend te maken.
In Castle of Illusion Starring Mickey Mouse gaat de bekende Disney-muis op een romantisch tochtje naar het bos met zijn muizenvriendin om te picknicken. Op dat moment betrekt de lucht en komt de boosaardige heks Mizrabel op haar bezemsteel aanvliegen. Mizrabel ontvoert Minnie en wil de schoonheid van Mickey's vriendin stelen. Dit laat onze held echter niet gebeuren, en hij zet de achtervolging op de heks in, helemaal tot het kasteel van de slechte Mizrabel. Aan jou de taak om Minnie te bevrijden!
Een paar weken terug keken wij naar deze game in onze recensie. Wij vonden Castle of Illusion Starring Mickey Mouse erg vermakelijk en beloonden het spel met een 7,5. De game ziet er namelijk tof uit en de gameplay is ook niet verkeerd.
Om kans te maken op de game, moest je antwoord geven op de volgende vraag: In welk jaar kwam Castle of Illusion Starring Mickey Mouse uit voor de Sega MegaDrive? Het goede antwoord op die vraag was natuurlijk 1990. Uit alle deelnemers met goede antwoorden zijn de volgende vijf winnaars gekomen:
De winnaars van Castle of Illusion Starring Mickey Mouse voor de Xbox 360 zijn:
  • mvoske
  • darkmvr
  • NeosmithRL
  • usurper
  • catwoman
Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs. Wij zullen contact met jullie opnemen over de code van de game. Heel veel succes met het bevrijden van Minnie!

Populair Nieuws