Uitslag: WIN 3x set bioscoopkaartjes voor 2Guns + vette cap

Article
maandag, 23 september 2013 om 17:20
xgn google image
Deze week komt de vette actiefilm 2Guns uit, althans dat moet natuurlijk nog blijken uit onze recensie die zeer binnenkort verschijnt. Speciaal voor deze film hadden wij een prijsvraag opgezet, waarin wij drie sets met bioscoopkaartjes en een cap weggaven. Nu de tijd om mee te doen met deze prijsvraag voorbij is, is het tijd om de gelukkige winnaars bekend te maken.
In 2Guns is Bobby Trench een een narcotica-agent bij de DEA en Marcus Stigman werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Ze weten echter niet van elkaar dat de ander ook undercover is. Hun poging om bij een Mexicaanse drugscartel te infiltreren en miljoenen dollars in beslag te nemen, loopt compleet uit de hand. Hun superieuren ontkennen bij de zaak betrokken te zijn en ze worden allebei ontslagen.
Nu ze worden gezocht door de overheid en de drugsbazen, zijn ze gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen en hun naam te zuiveren. De achtervolgers zijn er alleen niet op voorbereid dat de twee tijdens hun periode als undercover agent in het criminele circuit ook de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd.
Op kans te maken op deze prijzen, moest je het goede antwoord geven op de volgende prijsvraag: Wie is de regisseur van 2Guns? Het goede antwoord op die vraag is natuurlijk de IJslander Baltasar Kormákur. Wij hebben uit de stapel goede antwoorden drie winnaars getrokken die er met de bioscoopkaartjes en cap vandoor gaan.
De winnaars van de 2Guns prijsvraag zijn:
  • Zombr3x
  • Boownage
  • Scooby31
Wij willen de winnaars van harte feliciteren met hun prijs. De bioscoopkaartjes en cap zullen binnenkort bij jullie op de deurmat belanden.

Populair Nieuws