Uitslag: WIN: 4x Pro Evolution Soccer 2014 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Article
maandag, 30 september 2013 om 16:45
xgn google image
Vorige week konden jullie meedoen aan een prijsvraag om de game Pro Evoluition Soccer 2014 te winnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC. De tijd om mee te doen is inmiddels verstreken, dus tijd om de gelukkige winnaars bekend te maken.
Pro Evolution Soccer 2014 is de nieuwe voetbalgame van Konami. De nieuwe game zet een nieuwe standaard voor physics in voetbalgames. Het hele spel draait om hoe spelers met de bal bewegen. De houding van de speler, de snelheid en hoogte van een pass of schot, met alles wordt rekening gehouden om de meest realistische voetbalsimulatie neer te zetten. Ook maakt Pro Evolution Soccer gebruik van speleremoties. Je spelers zullen na het maken van een blunder een dipje krijgen, maar opleven wanneer ze een hattrick scoren.
In totaal gaven wij deze voetbalgame vier keer weg, twee keer voor de PlayStation 3, één keer voor de Xbox 360 en één keer voor de PC. Wat je hiervoor moest doen was het goede antwoord geven op de prijsvraag: Onder welke naam komt PES 2014 uit in Japan? Het goede antwoord hierop was natuurlijk World Soccer: Winning Eleven 2014. Van alle goede antwoorden hebben wij vier willekeurige winnaars geloot.
De winnaars van PES 2014 voor de PlayStation 3 zijn:
  • Redsu
  • JediKiller-Jango
De winnaar van PES 2014 voor de Xbox 360 is:
  • Spike
De winnaar van PES 2014 voor de PC is:
  • Hel1
Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie zullen deze voetbalgame zo snel mogelijk op jullie deurmat vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties