Uitslag- WIN 4 x CoD: Advanced Warfare DLC 'Havoc' prijsvraag

  De Call of Duty Advanced Warfare DLC 'Havoc' is al een paar dagen te downloaden! En in plaats van er 15 euro voor te lappen, kun je ook eerst hier proberen de prijsvraag te winnen. We hebben namelijk 4 keer Havoc om weg te geven voor Xbox One!

  Zombie headshots, wat een genot elke keer weer! Wij kunnen er in ieder geval niet genoeg van krijgen en het is dan ook heuglijk nieuws dat zombies ook in de toekomst nog bestaan. In samenwerking met Activision geven nu die toffe content weg!

  Je kunt in Havoc namelijk tegen deze rottende, hongerige bastards je moed en skills bewijzen. Normaal zou dit een koud kunstje zijn met het arsenaal aan wapens dat je in Advanced Warfare tot je beschikking hebt, maar de zombies hebben óók Exoskeletten en zijn wendbaarder dan ooit tevoren.

  De uitslag

  Om kans te maken op de nieuwe Havoc DLC moest je de volgende vraag beantwoorden: Wat is volgens jou het beste wapen tegen zombies?

  We hebben natuurlijk weer een heleboel leuke inzendingen binnengekregen, maar uiteindelijk konden er maar vier gamers deze prijs binnenslepen. Zoals we al eerder gezegd hebben: als je mee doet aan een prijsvraag op XGN moet je altijd al je gegevens en je gebruikersnaam erbij zetten, anders maak je geen kans!

  De winnaars zijn:

  Gefeliciteerd winnaars, jullie hebben een PM gehad met jullie code erin! Niet gewonnen? We hebben bijna elke week een leuke prijsvraag hier op XGN. Nieuwe rondes, nieuwe kansen!

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.