5 Games die XGN'ers nu willen hebben

Article
vrijdag, 30 januari 2015 om 15:51
xgn google image
De uitslag is binnen, de stemmen zijn geteld en de kogel is door de kerk. Jullie konden stemmen op de game waar jullie het meest naar uitkijken en dat hebben jullie ook gedaan. We hebben de vijf meest populaire games op een rijtje gezet, dus wacht niet langer en lees! Naar welke game kijkt XGN het meeste uit?

5. Battlefield Hardline

Jawel, politieagent en boefje spelen voor grote kinderen: Battlefield Hardline is één van de games waar de trouwe lezers van XGN het meest naar uitkijken. Niet gek, want deze game brengt een hoop nieuws naar de tafel voor de Battlefield franchise. Veel langer hoef je overigens niet te wachten, want vanaf 3 februari is de open beta van de game al te spelen met een beperkt aantal modi en maps.
Voor de volledige game moeten jullie iets langer wachten, want Battlefield Hardline komt op 19 maart naar de PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC.
66390 1

4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Toen Metal Gear Solid V: Ground Zeroes begin vorig jaar uitkwam was dit voor veel gamers een soort voorgerecht voor het hoofdgerecht dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain heet. Blijkbaar smaakte het naar meer, want The Phantom Pain sneakte zich een weg naar de vierde plek op jullie lijst.
Hoewel jullie dus erg veel verwachten van de nieuwe Metal Gear, moeten jullie helaas nog wel even wachten. Wanneer The Phantom Pain precies uit moet gaan komen voor de PS3, 360, Xbox One, PC en PS4 dit jaar is namelijk nog niet bekend.
66391 1

3. The Legend of Zelda

Hoeveel is er bekend over The Legend of Zelda op de Wii U? Nou, het heeft een grote open wereld... Oké, er mag dan misschien nog weinig bekend zijn over de nieuwe Zelda game, dat betekent niet dat jullie niet massaal stemden op deze titel. Nintendo heeft nog maar bar weinig informatie losgelaten over de game, maar elk beetje aan nieuwe informatie schrokten jullie naar binnen als een stel hongerige cavia's.
Ook over de release van The Legend of Zelda tasten we nog in het duister, maar waarschijnlijk zal de game eind dit jaar arriveren op de Wii U.
66392 1

2. The Witcher III: Wild Hunt

The Witcher III Wild Hunter mag dan een paar keer uitgesteld zijn, dat betekent niet dat jullie minder warm zijn geworden voor de avonturen van de middeleeuwse Jedi Geralt. De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED blijft de spanning maar opbouwen, maar gaat deze game de hype dan toch echt waarmaken?
Dat zullen we zien als de game op 19 mei voor de PS4, Xbox One en PC uit komt.
66393 1

1. Uncharted 4: A Thief’s End

De game waar de lezers van XGN het meeste naar uitkijken is Uncharted 4: A Thief’s End. Het nieuwste avontuur van Nathan Drake en zijn langverloren broer Sam wordt door ontwikkelaar Naughty Dog beschreven als een groot, stripboek-achtig avontuur, wat voor jullie als muziek in de oren klinkt, omdat deze game verreweg de meeste stemmen kreeg!
Wanneer de game precies uit komt is niet bekend, maar het zal op zijn vroegst aan het einde van dit jaar zijn. En dan natuurlijk exclusief voor de PlayStation 4. Nog een reden om die console alvast in huis te hebben!

Populair Nieuws

Laatste Reacties