Uitslag: WIN: 3x twee kaartjes voor de Call of Duty: Ghosts launch party + game

Article
vrijdag, 18 oktober 2013 om 14:30
xgn google image
Afgelopen dinsdag lieten wij weten dat je bij ons drie keer twee kaartjes kunt winnen voor de launch party van Call of Duty: Ghosts. Na de afloop van dit feestje, krijg je ook nog eens de nieuwe shooter mee naar huis. Jullie hebben massaal meegedaan met de prijsvraag, tijd dus om de winnaars bekend te maken.
De jaarlijkse schietkoning, een titel die je Call of Duty misschien wel mag geven, komt ook dit jaar met een nieuw deel, genaamd Ghosts. In deze titel is Amerika niet meer de grootmacht die het in het echt is. Er is namelijk een nieuwe wereldmacht: de Federation, die de wereld in angst laat beven en bibberen. In Call of Duty: Ghosts vecht jij als onderdeel van een rebels team tegen deze grote boze nieuwe unie, om deze met de grond gelijk te maken.
Wij geven, in samenwerking met Activision, drie keer twee kaartjes weg voor de launchparty van deze game. Wat je moest doen om kans te maken, was het goede antwoord geven op de volgende prijsvraag: Van welk dier kun je in Call of Duty: Ghosts gebruikmaken? Het goede antwoord daarop is natuurlijk de Hond. Van alle goede antwoorden hebben wij nu drie winnaars gekozen!
De winnaars die naar de launch party van Call of Duty: Ghosts gaan zijn:
  • Satish
  • FoxRaving1908
  • Sainting
Winnaars, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected] zodat wij het e-mailadres van jou en je partner aan Activision kunnen doorgeven en jullie op de lijst kunnen worden gezet.