Uitslag: Prijsvraag Street Fighter Assassin's Fist

Article
donderdag, 04 september 2014 om 16:21
xgn google image
Ben jij een fan van Street Fighter? Wil jij op je luie bank voor je tv een film gebaseerd op de serie kijken? En heb jij meegedaan aan onze Street Fighter: Assassin's Fist prijsvraag van vorige week? Lees dan snel verder, want vandaag maken wij de uitslag bekend!
XGN geeft in samenwerking met Capcom tweemaal een DVD weg van Street Fighter: Assassin's Fist.

Winnaars Street Fighter's Assassin's Fist

Om kans te maken op een Chef prijzenpakket hoefde je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Welk Street Fighter personage verdient ook de hoofdrol in een film en waarom?". De winnaars zijn als volgt:
  • SoulArcher
    • Akuma omdat hij vrijwel 1 van de meest interessante personages is vind ik. Het zou cool zijn om een film te zien waar in hij struggled tegen de demon die in hem zit, en dan bijvoorbeeld een gevecht tussen hem en Oni.
  • legendofninny
    • Blanka, Mowgli gone wrong, nuff said
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een PM.

Street Fighter: Assassin's Fist is fighting ten top

Street Fighter: Assassin's Fist is een zevendelige live action serie, maar is als DVD te zien als een lange doorlopende film. Ken (Christian Howard) en Ryu (Mike Moh) hebben de hoofdrol in deze prequel, die meer vertelt over de achtergrond van deze personages. De film volgt hun training onder Gouken. Verschillende flashbacks vertellen ons meer over Gouken (Akira Koieyama).
Onze eigen Rox recenseerde de live action serie, en noemde in het bijzonder de vechtmoves als hoogtepunt: "Wat tof is om te zien, is hoe de vechters bekende vechtmoves uit de Street Fighter games uitvoeren".

Populair Nieuws