Prijsvraag: Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes starterspakket

Article
donderdag, 04 september 2014 om 17:23
xgn google image
Wie houdt er niet van Disney? En wie houdt er hier niet van gamen? Disney Infinity is niks meer dan een match made in heaven voor Disney en game fans. XGN zal je naar de zevende hemel verheffen, want wij geven een Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes starterspakket weg!
XGN geeft in samenwerking met Disney Interactive Entertainment één Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes starterspakket voor de Xbox 360 weg. Wil jij kans maken op dit pakket? Lees dan gauw verder, want wie weet word jij de gelukkige eigenaar!

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is marvelous

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes is het vervolg op Disney Infinity, en voegt voor het eerst Marvel superhelden aan het Disney Infinity universum toe. De game introduceert originele verhalen in de vorm van play sets, maar uiteraard is de Toy Box modus ook weer van de partij. In deze modus kunnen gamers hun eigen omgevingen en verhalen creëren.
Er komen 20 Marvel personages naar Disney Infinity, waaronder de Avengers en de Guardians of the Galaxy. Naast nieuwe Marvel personages komen er ook nieuwe Disney personages naar Disney Infinity 2.0. Alle personages uit de vorige Disney Infinity kunnen gebruikt worden in het vervolg.
Het starterspakket bevat de volgende inhoud:
  • 1 Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes video game
  • 3 Marvel Super Heroes figuren: Iron Man, Thor en Black Widow
  • 1 Disney Infinity 2.0 Base - 2 Toy Box Game Discs
  • 1 Marvel’s The Avengers Play Set piece
  • 1 Web Code Card
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes verschijnt 18 september Xbox 360, PS3, PC, WU, PS4, Xbox One en mobiele apparaten.

Hoe win je Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes?

Om kans te maken op het Disney Infinity hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Welk Marvel personage is jouw favoriet?" Dit kun je illustreren met een foto als je wilt. Hoe dan ook: denk creatief! Inzendingen mogen naar prijsvraag@xgn.nl met als onderwerp: Prijsvraag Disney Infinity 2.0. Succes!
De prijsvraag sluit 2 oktober om 12:00. Je leest het goed, deze prijsvraag heeft niet de gebruikelijke tijdsduur van een week, maar een maand. Zo heb je lekker lang de tijd om mee te doen. Winnaars worden diezelfde dag nog bekendgemaakt.