Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 02 mei 2014 om 18:00
xgn google image
Terwijl de meivakantie door velen nuttig ingevuld wordt, is het voor anderen gewoon school dat op het programma staat. Het weekend biedt uitkomst en gunt rust voor een ieder die zich deze week wel moest inspannen.
Ook in de wereld van de games is het niet rustig gebleven deze week. Met twee mooie releases is er namelijk weer genoeg materiaal om je weekend mee door te komen. Wat te denken van Child of Light. Deze rpg laat je kennismaken met Aurora, een klein meisje dat wakker is geworden in een andere dimensie. Aan jou de taak om de kleine schone terug bij haar vader te brengen. Dat de game goed is, liet Rox blijken in haar recensie deze week. Hier ontving de game maar liefst een 9,5.
Nog meer licht kun je deze week vinden in Daylight. Hier geen schattige kinderen en elfjes, Daylight brengt pure horror naar jouw beeldscherm. Draaiend op de Unreal Engine 4 weet de game prachtige graphics tevoorschijn te toveren, waardoor de ervaring alleen nog maar enger wordt. Mensen met een PlayStation 4 of een goede PC kunnen vanaf deze week met de game aan de slag.
Ben je niet zo van de horror of schattige prinsesjes? Dan kun je natuurlijk altijd wat anders gaan spelen. Oude hits blijven natuurlijk leuk om nog een keertje op te starten. Misschien speel je een paar oude Mario Kart games om je voor te bereiden op de komst van Mario Kart 8 eind deze maand. Laat hieronder weten wat jij dit weekend gaat spelen en misschien inspireer je een ander!