Uitslag: De XGN Community Prijs #1

Article
dinsdag, 25 februari 2014 om 19:00
xgn google image
Twee maanden geleden kwam de eerste XGN Community Update van 2014 online, waarin bekend werd dat er vanaf dat moment elke twee weken een achievement zou worden uitgereikt aan de gebruiker die in die tijd de meeste bijdrage had geleverd aan de community. Inmiddels zijn we twee maanden en vier achievements verder en is het tijd om onder de vier genomineerden een prijs uit te reiken.
Om jullie geheugen op te frissen zetten we voorafgaand aan de uitslag nog even alle genomineerden op een rijtje met de motivatie die zij destijds van ons kregen:

AlbertHeijn - Week 1

Motivatie: AlbertHeijn verdient deze achievement niet alleen omdat hij altijd meedoet in het forum, maar ook omdat hij het nieuws en de rubrieken hier op XGN goed volgt en van nuttige reacties voorziet. Wie op XGN rondkijkt, kan niet om hem heen! Gefeliciteerd AlbertHeijn, dat we nog vele jaren van je reacties mogen genieten.

ComEpsilon - Week 3

Motivatie: Als iemand het woordje opbouwende kritiek begrijpt, dan is dat ComEpsilon wel. Zijn aandeel in de feedback topics op het forum is voor XGN een prima toevoeging en deze achievement is dan ook een aanmoediging om daar vooral mee door te gaan. ComEpsilon is al sinds 2008 trouw lid op XGN en verdient het daarom ook van harte om genomineerd te worden voor de XGN Community Prijs!

Monsternon - Week 5

Motivatie: In het kader van de Nintendo-fans die XGN de afgelopen twee weken hebben overspoeld is deze keer voor de grootste Nintendo-fanboy van XGN gekozen: Monsternon! In vrijwel elk artikel staat hij vooraan om Nintendo te verdedigen, maar hij is ook onder andere artikelen vrijwel altijd aanwezig (om Nintendo er op miraculeuze wijze bij te betrekken). Daarom wint hij deze week de achievement. Trouwens, Monsternon, we zouden het leuk vinden als je wat vaker langskwam op het forum!

De expert - Week 7

Motivatie: Hoewel het de afgelopen twee weken behoorlijk rustig was op XGN, heeft de expert laten zien een echte stamgast te zijn op de website. Hij werkte onder andere als enige gebruiker mee aan de Donkey Kong special van Rox en was een van de weinige gebruikers die zowel in het forum als op artikelen reageerde. Gefeliciteerd!

De uitslag

Hoewel de vier genomineerden zijn gekozen vanwege hun uitstekende bijdrage aan de community, draait het uiteindelijk allemaal om een loting. Het bepalen van de winnaar ging als volgt:
Elke deelnemer kreeg een nummer toegewezen. AlbertHeijn was nummer één, ComEpsilon nummer twee, Monsternon nummer drie en de expert nummer vier. Vervolgens werd er een aantal keren een willekeurig nummer getrokken. Het eerste nummer dat tien punten verdiende, werd de uiteindelijke winnaar!
Op de laatste plaats met vier punten staat Monsternon. Op nummer drie met vijf punten staat AlbertHeijn. De tweede plek met acht punten gaat naar ComEpsilon en dat betekent dat de allereerste community prijs gaat naar:

De expert!

Voorafgaand aan de prijsvraag is aan jullie alle vier gevraagd welke game je graag zou willen winnen. Voor de expert was dit Thief voor de PlayStation 4. Gefeliciteerd, de expert! Er ligt een promotie-exemplaar van het spel voor de PlayStation 4 voor je klaar. Zodra de game officieel is gereleased, sturen we hem naar je op.
Niets gewonnen? Wees niet getreurd, want de XGN Community Updates gaan gewoon door en over twee maanden wordt er weer een nieuwe prijs uitgereikt. Ook als je al eerder een achievement gewonnen hebt, maak je weer opnieuw kans. Het gaat er bij deze prijs immers om of je een goede bijdrage aan de community levert. Blijf dus vooral actief meedoen, en misschien win jij wel de volgende keer!

Populair Nieuws