Ubisoft games E3 2016 - Naar welke game kijk jij het meest uit?

  Ook Ubisoft had een heel interessante line-up tijdens haar E3 persconferentie. Zo zagen we het hack & slash geweld in For Honor, maar kregen de lachspieren ook de nodige training met de presentatie van de nieuwe South Park The Fractured But Whole. Naar welke Ubisoft games E3 2016 wij het meest uitkijken, lees je hier.

  Rob

  We hadden SSX, Amped en Shaun White. Nu is er STEEP. Eindelijk weer een snowboardgame. Althans, gedeeltelijk. Want je kunt ook andere extreme sporten in de sneeuw doen. Maar voor het snowboarden haal ik hem in huis. Met een enorme open wereld en toffe acties om te doen, wordt dit een game waar ik de winter wel mee door kom.

  Tony

  Wat betreft Ubisoft kan ik vrij duidelijk zijn: South Park The Fractured But Whole. De humor van de animatieserie in combinatie met toffe RPG gameplay bleek al een behoorlijk goede combinatie te zijn toen The Stick of Truth uitkwam. De nieuwe titel lijkt voort te borduren op de gameplay uit de vorige game. Daarnaast waren de afleveringen van The Coon and Friends erg grappig en een volledige game daaromheen zal waarschijnlijk net zo grappig zijn.

  Matthijs

  Het vervolg op mijn favoriete game uit 2014 mag er zeker wezen. We hadden al een hele tijd niets meer gehoord van deze game, want hij was vorig jaar op de E3 al aangekondigd! The Fractured But Whole (ik moet nog steeds lachen elke keer als ik die titel lees) doet er nog even een schepje bovenop qua bizarheid en parodieert deze maal het thema superhelden. Met een overduidelijke hint naar Marvel's MCU en DC Comics wordt dit echt een fantastische game en we staan weer garant voor een hoop lachbuien.

  Jimmy

  For Honor! Ik weet nu al precies welke factie ik het liefst ga spelen, de Vikingen! Niks kan het opnemen tegen een stel barbaren die met brute kracht alles kapot slaan. Het duurt nog wel een tijdje voordat de game uitkomt, maar goed, ook tot die tijd is er genoeg te beleven.

  Rox

  Vorig jaar stond For Honor in mijn E3 games. Ik blijf erbij, deze game wordt fantastisch. Er zijn genoeg games waarin je kan vechten met een zwaard, maar For Honor wordt de eerste game waarbij dit via een diepgaand spelsysteem zal gaan en ik kan niet wachten. Die sfeer, halleluja!

  Koen

  Dat is een makkelijke keuze. For Honor wordt DE game voor mij. Al sinds de eerste bekendmaking van de game ben ik verkocht. De combinatie van Vikingen, Ridders en Samoerai die tegen elkaar strijden, vind ik alleen al fantastisch. Daarnaast lijkt het vechtsysteem in de game eindelijk een einde te maken aan het eindeloze hack and slash en 'button bashen' van veel games waarbij zwaarden en bijlen centraal staan. Ook de multiplayer gameplay die we een tijdje terug zagen, deed mijn hart al sneller kloppen. Ik denk en hoop namelijk dat het vechtsysteem er voor kan gaan zorgen dat je helemaal op kan gaan in een 1v1 gevecht dat eindeloos lijkt te duren!

  Theo

  Eigenlijk heb ik hier niet echt een voorkeur, al vond ik Trials of the Blood Dragon wel heel tof ogen. Maar die game is natuurlijk al uit sinds de conferentie. Ik overweeg nog even om hem te kopen, maar moet eigenlijk de hand op de knip houden een tijdje. Het zijn dure maanden voor deze jongen namelijk.

  We hebben dus een aantal For Honor fanboys en girl. Sluit jij je hierbij aan of kan je niet meer wachten op één van de andere Ubisoft E3 games, laat het hieronder weten!

  Voor de games van andere ontwikkelaars kan je ook terecht op ons E3 2016 overzicht.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.