Bethesda E3 persconferentie recap - Postapocalyptische pretparken (video)

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 15:25
xgn google image
Vannacht was de E3 persconferentie van Bethesda. Alle grote franchises kwamen voorbij, van Fallout en The Elder Scrolls tot Quake en DOOM. Heb jij de presentatie gemist en heb je geen zin om de gehele 2,5 uur terug te kijken? Bekijk dan snel de video hierboven voor de Bethesda E3 presentatie recap!
De Bethesda E3 persconferentie was een feest voor fans van hun twee grootste franchises. The Elder Scrolls en Fallout waren allebij in meerdere vormen aanwezig op de presentatie. Zo was werd naast de remaster van Skyrim ook The Elder Scrolls: Legends gepresenteert, een kaartspel a la Hearthstone.

Fallout DLC in de Bethesda E3 persconferentie recap

De prijs van de season pass van Fallout 4 is aan het begin van het jaar omhoog gegaan, en we weten nu waarom! Fallout 4 krijgt namelijk in plaats van 3 wel 6 uitbreidingspakketten. Zoals bij de vorige reeks aan DLC's komen er eerst 2 pakketten uit die de features qua settlement building uitbreiden gevolgd door een DLC met een nieuw gebied en questlijn.
Naast Fallout en The Elder Scrolls waren ook DOOM en Quake aanwezig op de E3 presentatie van Bethesda. Kijk hierboven de Bethesda E3 persconferentie recap om te zien wat er allemaal is gebeurd!
We maakten ook een recap van de andere persconferenties! Bekijk ze eens via ons E3 2016 overzicht.